A kulso megjelenés, testi adottsagok szerintetek minden esetben " osszeillenek" a belso jellemmel?
Huu, de hulyén tettem fel ezt a kerdest :)
Megprobalom konkretizalni, hogy erthetobb legyek: sokszor - a legtobb esetben? - az ember kulseje alapjan fel tudunk epiteni egy kepet a belso tulajdonsagairol, legalabbis az alapveto jellemvonasairol. ( es az esetek 99%-ban nem is tevedek az adott szemelyt illetoen) Vannak azonban olyan emberek, akiknel a kulso es a belso szinte gyokeresen ellentetes egymassal: ilyen pl egy ferfiismerosom:nagyon magas, kecskeszakall, izmos, sportos testalkat, tetovalasok - elsore szinte felelmet kelt az emberben - , mikozben eletemben ennyire felenk, visszahuzodo emberrel nem talalkoztam.
Vannak olyan emberek a kornyezetetekben, akiknel hasonlo ez, hogy a kulso nem teljesen illetsztheto a jellemehez? Vagy lehet, hogy ez csa elfogultsag, es csupan arrol van szo, hogy hozott minta alapjan , elsore iteljuk meg - igy sokszor rosszul- az embereket?
Nekem a legjobb barátnöm. Szöke mücic butuska fej. Habár nem túl okos de rettenetesen rendes, kedves stb... mondhatni hogy 4-en vagyunk barátnök de ö volt mindig is a legjobb természetü. ö az aki tudja tartani a száját és még másik barátnönknek sem mond vissza semmi.
és sajnos ö az akit a legtöbben csak egy hülye mücicis szöke pics@nak néznek.
szerintem ellenkezöleg inkább csalódott az ember hogy egy +-iv embert vár és negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!