Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek is undorító volt...

Szerintetek is undorító volt tegnap C. Ronaldo és Ramos?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Jah csesznyék, nem bírnak veszteni
2010. nov. 30. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
sz*rták le ők is magasról,csak nagy volt a feszültség...Ronaldo egy maximalista ember[ha direkt nem küzdöttek hanem,akkor sem bírja a nagyonnagy nyomást és szerintem a Barcások se viselkedtek volna sokkal rózsásabban az 5-0ás állásnál:) ] Ramos viselkedése meg kb mindig kritikán aluli...
2010. nov. 30. 16:14
 3/10 XauriX ***** válasza:
NEM CSAK TEGNAP MINDIG AZOK...
2010. nov. 30. 20:15
 4/10 anonim válasza:
Cé tehetséges, de egy felfújt lufi. Hiányzik belőle az alázat. Egy elszállt kismajom, aki nem képes elviselni, ha más jobb, hanem hisztizik, mint egy gyerek. Nyomás alatt nem képes összeszedni magát és megmutatni,mire képes. Szánalmas. Pedig nekem a Madrid szimpatikusabb volt, eddig.
2010. dec. 1. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Cristian Ronaldo annyira nem mert Guardiola is k*csög volt mikor eldopta a labdát de Ramos nagyon gáz volt.
2010. dec. 2. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:
És azért mert eldobta a labdát meg kell lökni egy EDZŐT??????? Tisztelet szót ismeri???? Amúgy meg azért nem neki dobta mert Messi is ott állt...
2010. dec. 2. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem voltak azok.Szeretem mindkettőjüket és kivételes játékosok, bár Ronaldo tényleg nem tud veszteni.Amikor megnyer egy meccset akkor egy ellenfele sem lökdösi őt, és figyelembe kellett volna venni-e, hogy a Barcának is úgyanaz a célja..megnyerni a meccset.

És az, hogy Guardiola nem neki adta a labdát az csak egy pici dolog ahhoz képest, hogy az ellenfél edzőét meglöki.

Én azt mondom, hogy Guardiolának meg példát kellett vna mutatnia.

2010. dec. 6. 15:50
 8/10 A kérdező kommentje:

utolsó, most akkor nem tudom eldönteni h te kiinek a pártján állsz :P

abban egyetértünk h mindketten kiváló játékosok, de én azt kérdeztem h az aznap esti akciójuk szerintetek is undorító volt-e?

guardiola szerintem meg gentleman módon viselkedett...kiváncsi vagyok ha zsozémurinnyót löki meg vmelyik barca játékos ő hogyan reagál....hát biztos nem úgy ahogy pep.

2010. dec. 6. 18:30
 9/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon-nagyon gusztustalanok voltak. És ma is azok, sőt holnap is azok lesznek!!
2010. dec. 7. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ronaldoék pártján
2010. dec. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!