190cm kevés, ahhoz, hogy zsákoljak ?
Figyelt kérdés
Néztem ilyen videókat, ahol 190 magas emberek zsákolnak, de ahogy néztem nagyon nagyot kell hozzá ugraniuk. Ha nem növök még min 5 centit esélyem sem lesz? Vagy csak rengeteg gyakorlással sikerülhet ?2021. dec. 5. 20:12
1/8 anonim válasza:
Tűsarkúban próbálkozz, az ad 7-8 plusz centit.
2/8 anonim válasza:
Az nba legkisebb hivatalos zsakolobajnoka 170cm volt Spud Webb. Porter Maberry pedig 165cm volt es ossze vissza zsakolt.. szoval siman..
3/8 anonim válasza:
190 centivel az a ciki ha nem tudsz zsákolni
4/8 anonim válasza:
190 centivel 250-255 cm köré érsz fel állva a kezeddel.
310 a gyűrű, meg kell minimum 15 centi plusz egy tisztességes zsákoláshoz.
Azért egy 70-75 centis emelkedés nem annyira lehetetlen dolog. Én 170 sem vagyok, de 10 centivel a gyűrű alatt simán nyúlkáltam, pedig nem sportoltam verseny szinten.
5/8 A kérdező kommentje:
Kosaras cipőbe egyszerűbb lenne ? Az mennyit ad magasságba ?
2021. dec. 6. 16:23
6/8 anonim válasza:
Nemigazan a cipo szamit.. hanem h milyen magasra tudsz ugrani. Azt meg tudod fejleszteni
7/8 anonim válasza:
180 centivel középiskolában lazán elértem a szabvány gyűrűt.
súlyzós edzés kell neked vagy air alert 1,2,3
8/8 A kérdező kommentje:
Edzek konditeremben rendesen
2021. dec. 7. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!