Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék akkorát ugrani...

CZeRRka kérdése:

Hogyan tudnék akkorát ugrani hogy zsákoljak?

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves, 180 cm magas srác vagyok. 2 éve kezdtem el kosárlabdázni, de még nem gondoltam hobbi szinten rá. Később (2016) tavasszal mondta haverom hogy van a sulinkban kosáredzés amire azóta járok. Hetente 2 edzés van plusz 3 naponta (sajnos csak ennyi időm van erre) 1 órát ugráló kötelezek meg lépcsőzök, és így kb 7 hónap alatt nekifutásból elérem a palánkot. Nem tudnátok hatékony módokat mondani hogy minél nagyobbat ugorhassak és így minél hamarabb tudjak zsákolni ami már nagy álmom? Előre is köszi!
2016. nov. 10. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Ha tényleg nagyon komolyan gondolod, akkor kezdődhet a profi edzés!

Először is egy tökéletes étrend. A második egy tökéletes edzés terv ami nem csak "2" edzésből áll, és heti 3 óra ugrálókötél/lépcsőzés kombó.

Kelleni fog edzőtermi edzés(súlyokkal), futás, kül. gyakorlatok, és persze olvashatsz a témában, hogy pontosan mit és hogyan.

Szóval egy rendszerezett élet. Az időt bekell osztani!

Ez alapján tudsz csak tényleg hatékony eredményt elérni.

2016. nov. 10. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nőj egy kicsit hozzá
2016. nov. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!