Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek elég 100 kg-al...

Szerintetek elég 100 kg-al leguggolnom, hogy zsákoljak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 10:31
1 2
 1/17 dirtboy ***** válasza:
a kettőnek mi köze egymáshoz?
2012. jan. 13. 10:41
 2/17 A kérdező kommentje:

Mert minél erősebb a lábad és a csípőd annál nagyobbat ugrasz és minden edzéstervbe benne van a guggolás ott van példának a vertical jump bible,jump manual,boingvert ezek mind jók az air alert az nem nagyon segített nekem....

Meg az egyik legjobb láberősítő gyakorlat a guggolás!!!

2012. jan. 13. 17:38
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
nemnem... 5 TONNÁVAL kell gugolnod!!! csak akkor fog sikerülni! 100kg sz@rt sem ér!!! de pluszban egyed hozzá a testsóly 4000ret!
2012. jan. 13. 17:58
 4/17 kakao01 ***** válasza:
elég annyi hogy veszel egy ugrálókötelet és mellette csinálsz ilyen vádligyakorlatot
2012. jan. 13. 18:11
 5/17 A kérdező kommentje:
xDDDDD plyometrics gyakorlatokat kell csinálni nem pedig ugró kötelet, az is van benne de az kevés.... De szerintem elég a 100 kg :))
2012. jan. 13. 23:58
 6/17 dirtboy ***** válasza:

első vagyok,

jjjaaa hát akkor azt mond hogy nagyobbat akarsz ugrani mert tudtommal a zsákolás az annyit jelent hogy a labdát bedobod a kosárba.

szerintem nem sokat fog érni ha eléred azt hogy 100kilóval bírj guggolni.

mikor én meg dupláztam a guggolási súlyomat nem vettem észre hogy nagyobbat ugranák vagy bármit.

erősebb lett a lábam de nem lett gyorsabb.

egyébként a vádli az tényleg nagyon keveset tesz hozzá az ugráshoz.

2012. jan. 14. 09:48
 7/17 anonim válasza:
ha a zsák a földön van és a tökeidet akarod beledobni akkor jó úton jársz.ha a kosárlabdában akarsz fejlődni javasolt a LÁBSÚLY használata és az általad lebecsült ugró kötél kombinálása.hidd el jobb eredménye lesz mintha elhagyod a bogyóidat.
2012. jan. 14. 10:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Plyometrics gyakorlatokat is kell csinálni nem csak súllyal kell guggolni mondtam jah és nemcsak 1 hét után fogsz olyan nagyot ugrani és a plyometrics gyakorlatok magába foglalja az ugrási gyakorlatokat
2012. jan. 14. 12:09
 9/17 Jason Becker válasza:

Van ilyen antigravitációs cipő...tudod...egy tonnával is rögtön pályára állsz, ha elrugaszkodsz...

bocs, ezt nem hagyhattam ki...:)

Egyébként valóban jól mondják itt előttem. A ruganyosság nem elsősorban izom kérdése, az ínszalagok a felelősek érte szerintem. Ha "őket" erősíted, azzal lehet, hamarabb célt érsz.

2012. jan. 15. 09:47
 10/17 anonim ***** válasza:
amugy meg a Plyometrics gyakorlatok azok Plyometrics gyakorlatok és azok azért jók a Plyometrics gyakorlatoknak Plyometrics kell hogy Plyometrics gyakorlatok legyenek.
2012. jan. 15. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!