Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan zsákoljak?

Hogyan zsákoljak?

Figyelt kérdés

Szóval.

15 éves, 185 magas fiú vagyok,imádok kosárlabdáni.Ugrásból elérem a 2méter 80-nál lévő palánkot (Haveromnak kertben van palánkja,és még mi állítottuk be 2,80-ra),de egyenlőre csak elérem.

Hogyan tudnék még magasabbra ugrani,hogy egy átlagos (2,90-3méter) méretű palánkot elérjek?

Köszönöm :)

2017. jún. 23. 19:24
 1/5 A kérdező kommentje:
(Továbbá: a 3méter+ -t nem érem el,ma néztem :D A 2,90-eset már meg tudom fogni biztosan)
2017. jún. 27. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
esetleg a youtube on találsz valami magasugrónak az edzését, ha azt begyakorlod, lehet h jobban fog menni. sok sikert!
2017. jún. 27. 20:48
 3/5 anonim válasza:

Nem tudom, aktuális-e még, de szerintem mindenképpen keress valami jó videót az ugrás helyes technikájáról (itt most kifejezetten a zsákoláshoz való helyes technikáról beszélek, YouTube-on van egy csomó ilyen videó (mondjuk beírod, hogy "how to dunk" vagy "how to instantly jump higher" vagy ilyesmi), és gyakorold be, legyen helyes, gyors rugalmas a mozgásod. Ha ez megvan, már ez is sokat adhat a felugrásodhoz, de utána érdemes lehet valami láberősítő/robbanékonyságfejlesztő programba belekezdeni.

De csak óvatosan, mert ha túlhajtod magad kemény ugrásokkal, könnyen csúnya húzódás lehet a vége!

2017. aug. 13. 01:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendben,köszönöm :D

A Vert Shock nevű edzést szeretném elkezdeni (ugrás miatt).

Szóval először ugrálok (:

Egyébként kisebb labdával már gyakorlom a zsákolás technikáját,de még nagyon rossz a bemegy-nem megy arány :c

2017. aug. 19. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Na,akkor kis javítás :D

A kérdésben 2,80 szerepel,de mint kiderült,benéztük :c

Valójában a rendes,10" (3m5cm) magasságra volt állítva (mentégünk: fejben számoltunk,és a 10" nekünk 2m80 lett)

2017. aug. 20. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!