Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek C. Ronaldo illene...

Szerintetek C. Ronaldo illene a Juventusba?

Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni ott?
2010. júl. 27. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"Nem, a csíkos nem megy a szeméhez!"Lakatos Márk
2010. júl. 30. 12:09
 12/17 A kérdező kommentje:
ott a pont!:D
2010. júl. 30. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Az hiányzik még.Ritka unszimpatikus nekem,pedig csaj vagyok.Man. Unitednak szurkoltam akkor is mikor ott volt,örültem hogy elmegy,erre a kedvenc spanyol csapatomba ment..ezek után ne menjen az örök szerelmembe,vagyis a Juventusba. :D bár a legnagyobb szerelem az életemben Újpest,na jó,lehet kibirnám a hisztijét,ha itt játszana. :D

18/L

2010. júl. 31. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Utsó válaszadó..mindigis ilyen lányra vágytam ,aki a csapatomnak drukkol :)

FORZA LA VECCHIA SIGNORA !

MENTS' ISTEN...HA croni idejönne -persze nem fog soha ,de ne is jöjjön- akkor én lennék az 1. aki felkerekedne Torino-ba megkeresném cronit és rágyujtanám a szállodai szobáját..nem kéne nekünk soha az életben 1 ennyire önelégült , senkiházi undorító f@szkalap...az ilyen a sinterbe való..am. meg croni mániás kis csicska divatdrukkerek csak ne szidják a JUVE-T, azt se tudjátok mi a foci..lám egy lány igazi drukker, aki tisztában van a foci hagyományával ,és a JUVE nagyságával , küldök neki puszit ezért :)

EVVIVA BIANCONERI !

2010. aug. 22. 15:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is küldhetsz, mert én is örök Juventus-drukker vagyok, és lány:)):O Amúgy én sem akarom ide CR-t, istenments, csak kiváncsi voltam mások véleményére :)
2010. aug. 22. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:

pussz-pussz drágám ! :D

Vannak jó ízlésű lányok még látom :)

FORZA BIANCONERI !

2010. aug. 22. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem illene. A mi csapatunkban nincs helye kislányoknak
2012. ápr. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!