Szerintetek C. Ronaldo illene a Juventusba?
Az hiányzik még.Ritka unszimpatikus nekem,pedig csaj vagyok.Man. Unitednak szurkoltam akkor is mikor ott volt,örültem hogy elmegy,erre a kedvenc spanyol csapatomba ment..ezek után ne menjen az örök szerelmembe,vagyis a Juventusba. :D bár a legnagyobb szerelem az életemben Újpest,na jó,lehet kibirnám a hisztijét,ha itt játszana. :D
18/L
Utsó válaszadó..mindigis ilyen lányra vágytam ,aki a csapatomnak drukkol :)
FORZA LA VECCHIA SIGNORA !
MENTS' ISTEN...HA croni idejönne -persze nem fog soha ,de ne is jöjjön- akkor én lennék az 1. aki felkerekedne Torino-ba megkeresném cronit és rágyujtanám a szállodai szobáját..nem kéne nekünk soha az életben 1 ennyire önelégült , senkiházi undorító f@szkalap...az ilyen a sinterbe való..am. meg croni mániás kis csicska divatdrukkerek csak ne szidják a JUVE-T, azt se tudjátok mi a foci..lám egy lány igazi drukker, aki tisztában van a foci hagyományával ,és a JUVE nagyságával , küldök neki puszit ezért :)
EVVIVA BIANCONERI !
pussz-pussz drágám ! :D
Vannak jó ízlésű lányok még látom :)
FORZA BIANCONERI !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!