Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen előnyei vannak a...

Milyen előnyei vannak a szarvnak a kormánymarkolaton?

Figyelt kérdés
Gondolkozom új markolaton, és nem tudom szükségem van-e rá.

#kormánymarkolat
2019. ápr. 6. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Mire használod a bringát?

Városi, vagy túra bringán jól jön, hogy át tudsz fogni másik fogásba, nem zsibbad el annyira a kezd, tudod változgatni.

Hátránya a városban, hogy könnyebben beakadszhtasz és nehezebben férsz el helyeken.

Terep bringázásnál teljesen értelmetlen.

Van ismerősnek ilyen markolata? Próbáld ki.

Amúgy 2-4 ezer forintnyi összegről van szó. Kipróbálod, ha nem tetszik, eladod fél áron neten. Max 1-2 ezer forintot buksz vele.

2019. ápr. 6. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz fogast valtani, ha elfarad a csuklod.
2019. ápr. 6. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Több fogási pozicio van.kényelmesebb,ha máshogy is foghatod a kormányt.
2019. ápr. 7. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem volt kétféle is

beleakadtam vele mindenbe a lépcsőházban, a lakásban, meg az erdőben.

Volt, hogy a kukoricás mellett mentem és elakadt a szarv. Akkorát estem mint az ólajtó. :))))

Ráadásul nem is igazán használtam, szinte alig tettem rá a kezem.

Vettem olyan markolatot aminek van csuklótámasza, a szarvakat meg leszereltem.

100-150 km-eket elmegyek szarv nélkül, szal nekem nem hiányzik.

2019. ápr. 7. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Van pro és kontra is bizony :)
2019. ápr. 7. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
20%
Semmi. Egy a sok pénzkidobásra való jól kinéző kiegészítő közül mint a pedál fordulatot és pulzust mérő kerékpáros komputer, vagy a színes design szelepsapka. Én értek a kerékpárokhoz és ha jó a vázméret és a kormány is ideális szögben van, akkor csak egy jó minőségű markolat kell és jó minőségű kesztyű. Ilyen szarvat általában mountain bike kerékpárokra tesznek mert minden hülye mountain bike kerékpárt vesz túra kerékpár helyett aztán nem érti miért nem lehet egyenes háttal kényelmesen tekerni vele a városban és aztán vesz rá szarvat később ötezer forintért. Hány profi mountain bike versenyzőt láttok szarvval versenyezni? Egyet se. Aki egyenes háttal akar tekerni vegyen túra kerékpárt! Röhögök amikor látok mountain bike kerékpárokat slick gumival meg hajlított kormánnyal, hátul csomagtartóval oldalt táskákkal. Ugyanez fordítva viccesebb lenne, országúti kerékpár terepgumival, teleszkóppal.
2019. ápr. 8. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!