Milyen kerékpárt vegyek?
Sziasztok! Nem értek annyira a kerékpárokhoz. Milyet vegyek?
Amire kéne: (hobbi célrs, suliba járásra)
-legyen kényelmes
-ne legyen nagyon nehéz (hogy fel lehessen rakni falra szerelhető tartóra)
-birja a földutat, nagyobb távolságokat
-városban is kellemesen lehessen használni (csomag tarto nem szükséges)
És az ára max 70 ezer legyen (tudom-tudom kevés de használt is megfelel :))
És méret nem tudom milyen legyen ... 181 cm vagyok és 85kg. (15f)
Bár nem vagyok szakértő, de szerintem vegyes használatra a crosstrekking kerékpár típus a legalkalmasabb, aztán ha tévedek majd kijavítanak. Mellékelek egy linket ebben az árkategóriában talán egy kicsit felette amely szerintem megfelelhet a célra.
Az ára ennek a bicónak egy kicsit meghaladja a keretet, de lehet megéri egy kicsit többet költeni az alumínium váznak köszönhetően még a te méretedben is csak 13.3kg a bicó, amit egy falra szerelhető tartónak simán el kell bírnia. Megjelenésében is fiatalos. A teleszkópok lehetővé teszik a földúton való kényelmes közlekedést, a vékonyabb kerekek pedig az aszfalton való könnyedebb gurulást.
Remélem tudtam segíteni, de azért még a helyedben megkérdeznék egy szakértőt is ő valószínű jobban fog tudni segíteni.
Legyen szép napod szia!
Szerintem valamilyen city vagy trekking bicajt (a boltban leveszik róla a neked nem lényeges dolgokat, csomagtartó, sárvédő és társai, annyival olcsóbb lesz).
A teleszkóp véleményem szerint fölösleges, ebben az árkategóriában bóvlik (azt is kérheted, hogy merev villára cseréljék, ha tetszik a bicaj, a teleszkóp amúgy is növeli a tömeget).
Városba talán valami Csepel Landrider- vagy Csepel Budapest-szerű az ideális (vagy más márka hasonló kerékpárjai), és érdemes az agyváltón elgondolkodni (kíméli a hajtássort, ha sok a váltás).
Méret... neten vannak mérettáblázatok, érdemes őket átnézni (ráadásul az sem mindegy, milyen bicajról van szó, igazából a tuti az, ha kipróbálod), de talán 19-20 collos a neked megfelelő.
😅 elfelejtettem megköszönni a válaszokat. Na mindegy akkor most megteszem. Köszönöm.
És mindenkinek boldog újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!