26 km-et mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel?
Figyelt kérdés
Mire számíthatok, mennyire nehéz megtenni ezt az utat? Már jártas vagyok biciklizésben, 4 éve folyamatosan bringázok.2017. szept. 16. 11:28
21/24 anonim válasza:
Aki olyat állít, hogy jártas a biciklizésben, de 26 km-t nem tudja, hogy mennyi idő alatt tud megtenni, az továbbra is röhejes.
22/24 anonim válasza:
Én nem akarom lehúzni a kérdezőt, mert rohadtul nem érdekel, de azért nekem is furcsa, hogy még ki is emeli fogy 4 ÉVE FOLYAMATOSAN bringázik..és még nem jutott el 26 km-re soha? Főleg országútival..Nem azt mondom hogy aki nem teker napi 200 km-t az ember értéktelen, de nem értem miért kell támadni azokat, akik szerint nevetséges ez a kérdés...amúgy szerintem troll a kérdező, de mindegy. 26 km az kb annyi hogy átmegy az ember a szomszéd falu határáig meg vissza. Ha valaki ennyit nem tesz meg 4 év alatt miközben folyamatosan bringázik, az szerintem csak boltbajárásra vagy kocsmázásra használja a biciklijét.
23/24 anonim válasza:
Pontosan, utolsó. Én is ezt magyarázom.
24/24 anonim válasza:
Én csakis arra haraptam, hogy valaki lebecsmérli a kérdező sebességét.
A kérdés valóban eléggé érdekes, mitöbb furcsa, de simán elképzelhető, hogy valaki rendszeres tekerés ellenére nem merészkedik ilyen távokra, ha országútija van, ha nem.
Hogy ennyi tapasztalattal nem tudja megsaccolni az út várható idejét, megint más kérdés...ettől függetlenül nem értem, miért nem lehet csak simán megválaszolni a kérdését. Erre való ez az oldal, nem más kioktatására, lebecsülésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!