Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 26 km-et mennyi idő alatt...

26 km-et mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel?

Figyelt kérdés
Mire számíthatok, mennyire nehéz megtenni ezt az utat? Már jártas vagyok biciklizésben, 4 éve folyamatosan bringázok.

2017. szept. 16. 11:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Felülsz a bringára, aztán kipróbálod... ennyi...
2017. szept. 20. 07:33
 12/24 anonim ***** válasza:
éjszakázásra ne készülj. Víz legyen nálad, meg valami könnyű kaja. Ha hazafelé is ugyanez a táv, akkor vigyél mobilt érdemes fejvédőben indulni, mert tifelétek őrültek az autósok.
2017. szept. 20. 07:45
 13/24 anonim ***** válasza:

# 10

Valaki egyszer azt mondta nekem,hogy 75 perc alatt legyalogol 30 km-t.Na most,ha egy ilyesféle csodalény biciklire ül,akkor annak még sok is a 20 perc 23 km megtételére.Nekik fél pedálfordulat aztán már meg is van..

2017. szept. 20. 13:19
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
4 éve folyamatosan biciklizel, országútival, s 15-20 km/h a sebességed? ??? Az ennyi idő után, országútival egy nulla. S mennyit mész te folyamatosan, ha nem tudod, h 26 kmt mennyi idő alatt teszi meg? 5 kmeket?
2017. szept. 22. 19:29
 15/24 anonim ***** válasza:

10-es, biztos ugyanez az ember volt )32-es válaszoló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__7..

hogyaszongya

"Aki jó bicajos Montenbikés és ismeri az országutat a 30 km t símán lenyomja 30 perc alatt megállás nélkül."

ja, 60 km/h sebességgel, mountainbike-kal, országúton.

hozzáteszem, hogy én sokat bicajozok. idénre van majdnem 5000 km-em. hibrid bicajjal, a társaságban sok országútis van. marhára nem megyünk fél óra alatt 30 km-t, még a legjobbak se :)

2017. szept. 22. 23:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Al alpokban nem lehetetlen k8hívás, csak kvára vigyázz a kanyarokban... nekem 80km/h a rekordom én nem mertem gyorsítani de haverom a 110et is elérte.
2017. szept. 30. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem cross trekkinggel, megpakolva megvolt a 70 km/h itthon. :) De az csúcssebesség volt, nem átlag, és a Balaton-felvidékről Zánka felé legurulva, és tekerve, ahogy csak bírtam, a legmeredekebb részen.
2017. szept. 30. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"4 éve folyamatosan biciklizel, országútival, s 15-20 km/h a sebességed? ??? Az ennyi idő után, országútival egy nulla"

Még egy ilyen nagyképű fo$chkupac nyomorultat :D ver otthon anyád, lenyúlják a nagyok a kajád a suliban, le sem sz@@rnak a csajok, vagy mi a bajod?

1) A kerékpározásnak (ahogy az összes többi hobbisportnak) az a lényege, hogy örömet okozzon művelőjének. Ha a kérdezőnek 15-20 km/h megfelelő, akkor nyomja ennyivel. Ha neked 30 km/h alatti átlagsebesség nem elfogadható eredmény, hát nyomjad, ahogy tudod, a kutyát nem érdekli, hogy mit gondolsz az ennél szerényebb sebességet elérőkről.

2) Nekem is rendre 19-21 km/h között mozog az átlagsebességem (fitness kerékpárral), általában 50-150 km/h között túrázom. Igaz, szívműtött vagyok, illetve van rajtam 30-40 kg súlyfölösleg a pálcikaemberekhez képest, akik a kisujjam lökésére eldőlnének :D

Na most akkor, mindjárt elkezdek szégyenkezni, amiért valami önértékelési zavarokkal küzdő kis pondró szerint egy nagy nulla a teljesítményem :D

2017. dec. 5. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, se férfi nem vagyok, se gyerek, s örömet okoz a bicaj -de attól még a 15 km órás átlagsebesség országútival semmi, az meg, hogy állítólag 4 év folyamatos bicajozás után fogalma nincs, hogy 26;km neki mennyi időbe telne, röhejes. .
2017. dec. 6. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Még egyszer mondom: hobbikerékpáros szinten objektíve nincs olyan, hogy egy teljesítmény "nulla". Ha szerinted a kérdező teljesítménye az, akkor menj jobbat, senki nem akadályoz ebben. Másrészt nem ismerjük alaposan sem a kérdező körülményeit, sem pedig a céljait.
2017. dec. 7. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!