26 km-et mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel?
# 10
Valaki egyszer azt mondta nekem,hogy 75 perc alatt legyalogol 30 km-t.Na most,ha egy ilyesféle csodalény biciklire ül,akkor annak még sok is a 20 perc 23 km megtételére.Nekik fél pedálfordulat aztán már meg is van..
10-es, biztos ugyanez az ember volt )32-es válaszoló.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__7..
hogyaszongya
"Aki jó bicajos Montenbikés és ismeri az országutat a 30 km t símán lenyomja 30 perc alatt megállás nélkül."
ja, 60 km/h sebességgel, mountainbike-kal, országúton.
hozzáteszem, hogy én sokat bicajozok. idénre van majdnem 5000 km-em. hibrid bicajjal, a társaságban sok országútis van. marhára nem megyünk fél óra alatt 30 km-t, még a legjobbak se :)
"4 éve folyamatosan biciklizel, országútival, s 15-20 km/h a sebességed? ??? Az ennyi idő után, országútival egy nulla"
Még egy ilyen nagyképű fo$chkupac nyomorultat :D ver otthon anyád, lenyúlják a nagyok a kajád a suliban, le sem sz@@rnak a csajok, vagy mi a bajod?
1) A kerékpározásnak (ahogy az összes többi hobbisportnak) az a lényege, hogy örömet okozzon művelőjének. Ha a kérdezőnek 15-20 km/h megfelelő, akkor nyomja ennyivel. Ha neked 30 km/h alatti átlagsebesség nem elfogadható eredmény, hát nyomjad, ahogy tudod, a kutyát nem érdekli, hogy mit gondolsz az ennél szerényebb sebességet elérőkről.
2) Nekem is rendre 19-21 km/h között mozog az átlagsebességem (fitness kerékpárral), általában 50-150 km/h között túrázom. Igaz, szívműtött vagyok, illetve van rajtam 30-40 kg súlyfölösleg a pálcikaemberekhez képest, akik a kisujjam lökésére eldőlnének :D
Na most akkor, mindjárt elkezdek szégyenkezni, amiért valami önértékelési zavarokkal küzdő kis pondró szerint egy nagy nulla a teljesítményem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!