Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kb 60 km-t mennyi idő alatt...

Kb 60 km-t mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel? Lent

Figyelt kérdés
balassagyarmaton átmennénk szlovákiába és ott mennénk sahy-ig az ipoly mentén, ott vissza magyarországra kemencéig. ha bele fér felmennénk a csóványosra. első túránk lenne. egy nap alatt akarjuk megtenni, hogy estére haza érjünk.
2012. aug. 9. 10:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egy normális tempó biciklivel az olyan 20-25 km/ óra. Ebből kiindulva 2.5 óra alatt megtehető az út. Még ha 15-el mentek, ami elég lassú tempó, akkor is 4 óra.
2012. aug. 9. 10:24
 2/19 A kérdező kommentje:

Akkor az úgy elég jo, a tesóim elég lassuak. én se szoktam gyorsan menni, nem arra megyek, napi 12 km-t tekerek 20-25 perc, de lehet még ezt a tempót se bírják...

1 hónap alatt fel lehet készülni hogy gyorsabbak legyenek és jobban bírják?

2012. aug. 9. 10:31
 3/19 anonim ***** válasza:

12km 25 perc alatt, az 29 km/h sebesség.

Ha 6 km-et tudnak csak megtenni 25 perc alatt, akkor is durván 15 km/h-val haladnak, amivel 4 óra alatt megtehető a táv, szerintem nem kell aggódnod emiatt.

2012. aug. 9. 10:34
 4/19 anonim ***** válasza:

Bele kell kalkulápni azt is hogy elfáradnak. 60 km et én se tudnék letekerni egyhuzamba pl ha 40 km et tekerek akk is megállok inni. Bár szerintem ha reggel akartok indulni este érkezni abba simán belefér.

Én úgy tudom h szlovákiába kötelezô a bukósisak de ez lehet nem igaz...

Szóval ha megálltok hosszabb pihenôkre akkor olyan 6-7 óra ha csak néha inni álltok meg vagy kajálni kicsit akkor4 óra körül.Majd írd meg hogy sikerült.

2012. aug. 9. 10:46
 5/19 A kérdező kommentje:

Felszerelést szerzünk, magyarországon nem kötelező a sisak? nem tudtam.

Szeptember elejére tervezzük. reggel 5-kor akarunk indulni. Ha végképp nem megy akkor vissza fordulunk :D Majd írok hogy sikerült e.

2012. aug. 9. 10:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Testvéremmel 3 óra alatt mentünk 60at, pedig ő se szokott sokat bringázni és csak 12 éves volt akkor. Igaz keveset álltunk, kellett siessünk
2012. aug. 9. 11:35
 7/19 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? végülis nem kötelező, de ahogy egyszer olvatam inkább nevessenek rajtad a sisak miatt, mint sírjanak a tmetéseden, mert nem volt rajtad... ezt newm pont így olvastam hanem motoros valamiről de erre is igaz.

fényvisszaverő mellény mindenképp legyen rajtatok egész úton és szerintem nem árt az se, ha a hátul halasó bekapcsol egy piros lámpát én inkább szoktam...

2012. aug. 9. 11:45
 8/19 anonim ***** válasza:

ja és szerintem ne kezdjetek olyan korán, mert akkor lehet, hogy még sötét lesz

inkább akkro ha kipihentel felébredtetek, nyugotan megreggeliztetek ....

hány évesek vagytok? személyi omány legyen mindenkinél!

2012. aug. 9. 11:46
 9/19 anonim ***** válasza:
ha gyarmatiak vagytok akkor tesztként menjetek el egy csesztve körre(bgy-csesztve[nyírjes fele]-bakópuszta-szügy-bgy) ez kb.: 22-25km és van benne minden :) sisakot ne felejtsétek el!
2012. aug. 9. 12:26
 10/19 A kérdező kommentje:

okés, viszünk mindent:)

20 éves ikertesómmal és 17 éves hugunkkal megyünk. Nem gyarmatiak vagyunk, onnan kb 20kmre.

2012. aug. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!