Kb 60 km-t mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel? Lent
Akkor az úgy elég jo, a tesóim elég lassuak. én se szoktam gyorsan menni, nem arra megyek, napi 12 km-t tekerek 20-25 perc, de lehet még ezt a tempót se bírják...
1 hónap alatt fel lehet készülni hogy gyorsabbak legyenek és jobban bírják?
12km 25 perc alatt, az 29 km/h sebesség.
Ha 6 km-et tudnak csak megtenni 25 perc alatt, akkor is durván 15 km/h-val haladnak, amivel 4 óra alatt megtehető a táv, szerintem nem kell aggódnod emiatt.
Bele kell kalkulápni azt is hogy elfáradnak. 60 km et én se tudnék letekerni egyhuzamba pl ha 40 km et tekerek akk is megállok inni. Bár szerintem ha reggel akartok indulni este érkezni abba simán belefér.
Én úgy tudom h szlovákiába kötelezô a bukósisak de ez lehet nem igaz...
Szóval ha megálltok hosszabb pihenôkre akkor olyan 6-7 óra ha csak néha inni álltok meg vagy kajálni kicsit akkor4 óra körül.Majd írd meg hogy sikerült.
Felszerelést szerzünk, magyarországon nem kötelező a sisak? nem tudtam.
Szeptember elejére tervezzük. reggel 5-kor akarunk indulni. Ha végképp nem megy akkor vissza fordulunk :D Majd írok hogy sikerült e.
hány évesek vagytok? végülis nem kötelező, de ahogy egyszer olvatam inkább nevessenek rajtad a sisak miatt, mint sírjanak a tmetéseden, mert nem volt rajtad... ezt newm pont így olvastam hanem motoros valamiről de erre is igaz.
fényvisszaverő mellény mindenképp legyen rajtatok egész úton és szerintem nem árt az se, ha a hátul halasó bekapcsol egy piros lámpát én inkább szoktam...
ja és szerintem ne kezdjetek olyan korán, mert akkor lehet, hogy még sötét lesz
inkább akkro ha kipihentel felébredtetek, nyugotan megreggeliztetek ....
hány évesek vagytok? személyi omány legyen mindenkinél!
okés, viszünk mindent:)
20 éves ikertesómmal és 17 éves hugunkkal megyünk. Nem gyarmatiak vagyunk, onnan kb 20kmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!