Kb 60 km-t mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel? Lent
Egy egézsséges embernek egyáltalán nem nehézség 60km-ert tekeni "csigatempóban" is 4-5-óra alatt meg lehet tenni.
Nem dicsekvésképen de a mai nap 75 km-ert tekertem le egyhuzamban az országútimmal, Ózdról, pétervásárára majd erdőkövesden keresztűl, zabara onnan domaházán keresztül vissza ózdra hegyeken keresztűl 3 óra 37perc alatt. (38 éves vagyok)
Ezt a távott havonta többször is meg szoktam tenni.
Hát egészségedre!:) Ne hagyd abba:) A barátom is kb ennyi idős, de az életbe nem tudnám rávenni ilyesmire:(
Akkor nem izgulok, csak meglesz.
te elárulod, hogy fiu vagye vagy lány vagy hogy a tesód hány éves, mert nem mind1:D
a borsodi tesómnak, meg gratulálok nekem manapság a 40 km is nehézkes bár nem outim van sima mtb...
20 éves lány vagyok, a szintén 20 éves lány iker testvéremmel és a 17 éves hugommal megyünk.
azért is aggódom mert én 7 éve egészségügyi problémák miatt teljesen abba hagytam a mozgást.
hát miért nem ezzel kezdte, akkor én is megyek:D
mik voltak azok az egészségügyi problémák?
talán az sem ártana, ha lenne egy beugróember, akit felhívhattok baj esetén, hogy jöjön segítséget nyújtani szerintem egy defeketet nem tudnátok megcsinálni, bár lehet ki tudja:D
még azóta se tudta egy orvos se megmondani h mi a fene van, van valami a lábammal, akkoriban rá állni sem tudtam, táncoltam, de azt is abba kellett hagyni, minden orvos mást mond ugyh pontosan nem tudom én se hogy mi a baj. de a biciklizéstől nem fájdul meg csak ha rá kell állnom, korábban is eszembe juthatott volna hogy túrázhatnék is,mint sport, de ellustultam sajnos :(
csináltam már defektes gumit, de ha nagy baj van hívom a barátomat:)
Úgy írod, hogy ha belefér, akkor felmennétek a Csóványosra, mintha az csak egy apró kiruccanás lenne a kirándulás során. Az Ipoly magasságától fel a Csóványosra és vissza az ösvényeken még egy edzett kerékpárosnak is legalább két óra, nektek 5-6 óra is meglehet simán, de akár egy teljes napba is beletelhet. Szóval szerintem ha már a 60 km is kihívást jelent, akkor a hegyre menős részét a túrának egyelőre hagyjátok ki.:)
Edzetlen embernek egyébként nem kevés a 60 km, bár ha egészséges, végig tud menni. Szerintem menjetek el először próbaképp egy 30-asra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!