Kb.37 km-et mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel átlag tempóban?
2 óra
De ki is számolhatod. Nekem az átlag tempó 16-17km/h
Olyan 60-75 perc.
Sokat számít, ha van esetleg kerékpár út.
#2: Azért ahhoz már országúti kell, na meg edzettség, rutin...
Ha valaki ilyen kérdést tesz fel, az kezdő...
Jó bringával, jó kondival másfél óra. Közepessel kettő. Edzetlenül két és fél.
Szerintem nem kell hozzá 2,5 óra. Még a kettőt is soknak gondolom, de lehet igazatok van. Behódolok!
Nem tudom magamon nézni, mert én tekerek ennyit munkába és nekem meg van lazán 40 perc alatt, és nem gondolom magamat annyira edzettnek, bár több mint a felét kerékpár úton teszem, és ez nekem hatalmas nagy segítség, mivel csak a tekerés van, nincs forgalomra figyelés..
Mondjuk így belegondolva benne van az is, hogy lejtőn megyek lefelé, és a visszafelé út több szokott lenni, bár fáradt is vagyok meló után (akkor még meg is vagyok pakolva bevásárlás után, a súly is több, de azok 60 percek szoktak lenni, de nem is tempóban nyomom.)
(Ha a tempó meg van, akkor csak tartatni kell. Természetesen országúti brinyó van, és már vagy 10 éve ismerem az utat :)
40 perc alatt tekersz 37 km-t? Tehát 55.5 km/h átlagsebesség? Na persze... :D
Mesélj még... ;)
Aham... Meredeken felfelé is 37? Egyre jobb... :D
Sík terepen jó kis országútival 40-45 km/h-t lehet tartani ekkora távon, ha van 8-10 éves rutinod...
Én csak egy éve bringázok rendszeresen, de 100 km feletti távokat, trekkingem van, olyan 20-25 km/h az átlagom, full rendes hátszéllel megy a 30-35.
Köszönöm, most már nagyjából van egy viszonyítási alapom.
Tény, hogy nem biciklizem túl gyakran, de mást sportolok, szóval úgy gondolom van egy kis kondim azért:D és kerékpár úton mennék.
A kerékpárút sem minden...
Van, ami olyan jó, hogy szinte sztráda. Ott lehet suhanni...
De tudok olyat is - elég sokat sajnos - ahol annyira rossz, hogy még a 15-öt sem tudom tartani...
2 órát lazán számolj rá.
Nekem 20-25 között van átlagtempóm, ha nem belvárosban vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!