26 km-et mennyi idő alatt lehet megtenni biciklivel?
1/24 A kérdező kommentje:
Jah, ha Kárpátaljaiak olvassák a kérdést, akk elmondom, hogy Sárosorosziból Nagypaládra szeretnék átbringázni.
Ez tőled, a kerékpárodtól és a körülményektől függ. Van akinek ez 45 perc, van akinek meg közel két óra. Ha jártas vagy a bringázásban, akkor tudnod kéne, hogy nagyjából mi az átlagsebességed, így csak te tudsz erre a kérdésre válaszolni. Amúgy egy átlagos bringával egy átlagos embernek szerintem kb. 1 óra 15 perc.
2017. szept. 16. 13:20
Egy 26colos átlag kerékmérettel, ha nem vagy 120kg, akkor kb egy óra.
Mármint ha tudsz haladni az úton, és nem kell megállni, lámpa, kereszteződés stb., meg ha nem vagy fáradt, akkor hajtósan le lehet tekerni 1 óra alatt, de én is csatlakozom az előzőhöz, és 1ó 20-30p saccolom.
2017. szept. 16. 14:02
4 év alatt nem jöttél rá, mennyi idő 26km? akkor hova mentél bringával? boltba? első tekerésem több volt mint 26 km, amióta elkezdtem normálisan bringázni..attól függ milyen a bringád milyenek ott a terepviszonyok.és főleg, hogy mennyire vagy edzett, hogy bírod hajtani a biciklit. de kb annyi amennyit leírtak
2017. szept. 16. 15:08
Mondjuk az nekem is fura hogy ha 4 éve folyamatosan bringázol akkor hogy merül fel ez a kérdés.
Amúgy ahogy írták, átlag ember átlag bringával 1 óra 15-30 perc alatt tekeri ezt le.
2017. szept. 16. 15:29
6/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, h nem irtam le, országuti bringám van, többnyire a hegyekben szoktam bringázni, most megyek először síkságra, átlag sebességem 15-20 km/h.
Az 4 év alatt nagyon kevés..a távolság is, meg a sebesség is..hegység ide vagy oda.
2017. szept. 16. 16:10
Ááá, most erre mit mondjak... épp hogy négy év bringás múlttal felelőtlenség ekkora távra elindulni. A legkevesebb, hogy 6 kilométerenként telepíteni kell egy frissítő és elsősegély állomást, szakszemélyzettel. Félúton pedig izomasszázs és legalább 6 óra alvás + a vitamininjekciók.
(gúny-gúny-gúny...)
2017. szept. 16. 18:31
Válasz a kérdezőhöz! Én még amikor régebben bringáztam 26/1.95 ös gumival országúton a 23 km t nyomtam le 20 perc alatt
2017. szept. 20. 00:01
69 km/h átlag. Hihető. :D
2017. szept. 20. 06:28
Kapcsolódó kérdések: