Karasu_75 kérdése:
Mennyibe kerül egy MTB/Túra kerékpár?
Figyelt kérdés
Mindig is az ilyen, illetve hasonló kerékpárok vonzottak, azonban felmentem pár oldalra (pl Szeged legnagyobb bicikliboltja, vagy konkrét márkaboltok), és elképesztő árakat találtam. A legolcsóbb MTB 80.000 Ft volt akciósan. A többi meg 100-tól felfele. 3-4-500.000-res kerékpárokat találtam, és akkor még hol van a sisak, egyéb védőfelszerelés, kiegészítők, cipő, ruha, alkatrészek, szerszámok stb. Komolyan ilyen drága ez a hobbi? Nem kell nekem a legjobb, de miért nem lehet 35-40-ért kapni ilyen kerékpárokat?2017. máj. 28. 21:08
11/13 anonim válasza:
Nagyon el vagy tévedve az árakkal, ha szerinted 80k elképesztő ár egy kerékpárért. 35k-ért egy rossz viccet kapsz újonnan. Tudomásul kell venni, egy belépő szintű kerékpár ára 70-80k. Vagy veszel 50k-ért használtan, és reméled, nem kell ráköltened újabb 30k-t, hogy használható legyen.
12/13 anonim válasza:
decathlonban kapsz rrlatív elfpgadhato lovat 50 alatt, de az boltba mrg kocsmàbajarasra valo, nem túràra.
13/13 anonim válasza:
Új, garis, össztelós, duplafalú felnis Capriolo-t vettem pár éve 39e-ért.
Többet nem is adnék bicóért soha, ez is pont bevált.
Mondjuk kapott egy agyváltót "for maximum disrecpect". :)
Használtan még olcsóbban is lehet kapni mindennapi használatra alkalmas bicókat, csak szét kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!