Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár vásárlás: segítene...

Kerékpár vásárlás: segítene valaki?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogyan kell ide képet belinkelni de a lényeg,hogy kinéztem magamnak egy kerékpárt a hasznaltbiciklik.hu-n. Schauff Highvoltage a verseny kerékpárok közt a negyedik oldalon. Az érdekelne,hogy a rajta lévő fura pedál csak akkor használható ha speciális talpú kerékpáros cipő van rajtad vagy anélkül is? Vagy úgy ha le vannak szerelve róla a szíjak? Bocs ha baromságokat kérdeztem de most vásárolok először verseny kerékpárt.
2017. máj. 28. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az csak sima pánt amibe beledughatsz bármilyen cipőt, a patent (spd) pedálhoz kell külön cipő.

Igaz, hogy olcsó de ezért a pénzért ne várj csúcsminőséget..nyilván ezzel tisztában vagy csak mondom.

Viszont hobby célra megfelel.

2017. máj. 28. 19:53
 2/5 Alex Fly ***** válasza:

Szíjak...

Feltételezem ez alapján, hogy klipszes pedálra gondolsz. Ehhez bármilyen cipő megfelel és ugyanúgy rögzítheted a pedálhoz, mint a patentes rendszer esetén. Annyiban különbözik, hogy a dokkolás és kioldás nem egy bokamozdulat, hanem manuálisan kell megszorítani/kioldani.

2017. máj. 28. 20:05
 3/5 kiitos ***** válasza:

Pár ezerért kicserélheted a pedált olyanra amilyet szeretnél.

Öreg bicaj , jól néz át pl. az első kerék fékfelülete érdekesen kopott.

2017. máj. 28. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:

A szíjak alapján en is klpszre gondolok.

Az bármijen cipővel használható.de ha van eszed akkor eladod,hogy más haljonmeg vele. Az egy rettenetes borzalmas népírtó találmány.

Ha te is vereenyzésre használnád akkor vegyél egy rendes spd pedállt hozzá cipőt,hiddel megeri.

2017. máj. 29. 19:56
 5/5 Alex Fly ***** válasza:

@4: érdekes, amit írsz. Több, mint 25 éve használok klipszet és eddig semmilyen negatívumot nem tapasztaltam vele.

Meg kell tanulni használni...

2017. máj. 29. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!