Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elég csak kiszedetni a nyolcast?

Elég csak kiszedetni a nyolcast?

Figyelt kérdés

A hátsó kerékben nyolcas van, de a tengely is mintha el lenne ferdülve, eléggé mozog.

Pár hete nehezebb egyenesben tartani a biciklit.

2017. máj. 26. 07:55
 1/8 kiitos ***** válasza:
Nem elég kiszedni a nyolcast, mindent meg kell javítani ami hibás , görbült , lötyög , stb.
2017. máj. 26. 08:37
 2/8 Wadmalac ***** válasza:
Ha már az egyenestartás rossz, akkor nagy a gond. Nézess át mindent ott a keréknél. Meg nem csak ott.
2017. máj. 26. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor érdeklődd meg inkább mennyi egy új kerék tengellyel , ha a tengely ha csak pár száz megéri cserélni szereléssel . Akkor ha öreg és komplikált a javítás érdemes cserélni .
2017. máj. 26. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon biztató. Elég sokat költöttem már rád idén. Kb. mennyibe kerül egy új kerék és tengely?
2017. máj. 26. 12:26
 5/8 Wadmalac ***** válasza:

Ezt lehetetlen megválaszolni.

Egy noname menetes racsnis agyas szimplafalú felnis hátsó kerék mondjuk 10.000,-, egy kazettás, ipari csapágyas agyas, pengeküllős, kerámiabevonatos fékfelületű felnis ghátsó guriga meg 100.000,-

2017. máj. 26. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:

10000 is nagyon sok, idén már 20at költöttem rá.

hajítom ki a bringát sztem, ez egy ócskavas.

2017. máj. 26. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy 26os e, az Ebiknál duplafalú Altrix tengellyel 4300 Ft , a racsni a másikról rátehető . Költeni kell mindegyikre , nem mindegy hogy kopás hiba miatt vagy mert lecserélem jobbra a cuccokat .
2017. máj. 26. 17:28
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

"hajítom ki a bringát sztem, ez egy ócskavas."

Hát ez még megokolt is lehet, de vedd figyelembe, hogy az általad vágyott minőségibb bringánál minden költség feljebb van.

Csak példaként, az országúti bringámra egy gumi annyiba kerül, mint az általad drágállt kerék.

2017. máj. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!