10 hónapos keverék kiskutyámnak maradó tejfoga van de anyáék nem akarják kiszedetni mit tehetnék?
Vagy pedigreenek van fogtisztitoja
Dentastix vagy mi a neve
Kár volt az az ingyen kiskutya nektek.
Nem gondolták meg a szüleid, hogy a kutya bizony időnként beteg is lehet, baleset is érheti. Ez mind pénzbe kerül. Sokba.
Jobb lenne annak a kiskutyának, ha te keresnél neki gazdát, bármennyire is szereted.
Ezt azért jó olvasni. Örülök hogy nincs elveszve a remény.
Ha tényleg hajthatatlanok,akkor vehets neki rágókát vagy pl. a marhalábszár csont ami nem teljesen "kopasz",van rajta még hús,inak jól tisztítsa a fogát
Tisztítja*
Bocs a billentyűzet kijavít
Kedves Kérdező!
Szerintem tudakold meg az állatorvost, hogy mennyibe fájna anyagilag a dolog, majd spórold össze rá a pénzt. Nem tudom, van-e zsebpénzed, vagy szoktál-e csokit, üccsit kapni. Ha igen, azt a pénzt félreteheted. Sajnos nem tudom, hol élsz, de pl az én gyerekeim néha napszámba mennek (rokonhoz), dolgoznak egy napot (fogjuk rá) és kapnak egy-két ezrest. Rengeteg lehetőség van pénzszerzésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!