Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik, hogy a 4 hónapos...

Létezik, hogy a 4 hónapos kiskutyámnak egyik napról a másikra elmúlt a kiskutyás sűrű vizelési ingere, vagy inkább aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

Most másfél hétig nem voltunk itthon, két helyen is megfordultunk vele. Mindkettő kertes. Az elsőnél előfordult egy-két baleset, de többé-kevésbé sikerült kint végeznie a dolgát, a második helynél teljesen "észhez tért", csak kint volt hajlandó elvégezni a dolgát.

Nagyjából két-három óránként kellett menni vele, és ugye mindhárom evés után a nagydolog miatt.

Most visszaértünk a lakásomba. Én már eleve aggódtam, mert itt a legkevésbé sem volt szobatiszta. Egyelőre nem történt baleset (bár inkább mert folyton a szobámban tartom, ahol alszik), de tegnap dél óta nem volt nagydolga.

Reggel hatkor pisilt, nyolckor reggeli után elvittem sétálni, akkor is, de most már nem akart (pedig általában ha egy kicsit is kell neki, akkor kipréseli magából, mert tudja, hogy olyankor meg lesz dicsérve).

Attól tartok, talán az a félcentis hó lehet a gond, mert most lát először (mert ugyebár a nagydolgát csak füvön hajlandó elvégezni, általában a kicsit is, csak a háztömb előtt van egy kis földes rész, tudja, hogy ha odamegy, ott pisilnie kell).

Egyszóval, ez természetes, vagy inkább aggódnom kéne?

2014. dec. 30. 10:27
 1/2 anonim válasza:
0%
Vidd el orvoshoz
2014. dec. 30. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Kicsit tovább kellett volna maradnod vele kint. Lehet, az ismeretlen hó illata visszafogta őt. A kutyáknak általában szükségük van némi illatokra ahhoz, hogy piszkoljanak, ha nem annyira kell már nekik, hogy alig bírják visszatartani.
2014. dec. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!