Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan lehet kiszedni a...

Hogyan lehet kiszedni a nyolcast a felniből?

Figyelt kérdés

Estem egy nagyot as bicajommal,és lett benne egy elég nagy nyolcas...a fékpofákat elkoptatja,ha nem szedem ki belőle(hátsókerékről van szó.)

Bicajszerelőhöz vigyem,vagy itthon is megtudnám csinálni?

Köszi a válaszokat!

Renegade'

2011. jún. 16. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd bicajszerelőhöz, de nem biztos hogy meg tudja csinálni, a károsodás mértékétől is nagyban függ. Lehet cserélni kell!
2011. jún. 16. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
vidd el szervízbe,ott kihúzzák géppel.
2011. jún. 16. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Centírozással, szervizben.
2011. jún. 16. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Bővebben úgy csinálják, hogy ha pl kicsit jobbra hajlik a felni a középvonaltól számítva, akkor a bal oldalra húzó küllők anyáin kell húzni küllőkulccsal. Ha nagyon feszül, akkor a bal oldalin lazítani is kell ezzel egy időben.

Persze a 8-ason kívül arra is figyelni kell, hogy a másik dimenzióban "tojás" ne legyen benne. Azaz ne lapuljon be.

Egy centrírozó gép sem árt hozzá. Azzal lehet látni, hogy hol kell még állítani.

Bizonyos fokú gyakorlatot igényel, hogy közel tökéletesre be tudd lőni. Ezért írtam, hogy inkább vidd szervizbe. "Aprópénzért" megcsinálják, ha tényleg nem károsodott annyira a felni és vissza lehet még húzni.

2011. jún. 29. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem veszek másik felnit :)

Köszi a válaszokat!!

2011. jún. 29. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Enyémbe akkora 8as van h beleér a vázba xD mi kitapossuk belőle, de a küllő már kiwan:D Am simán kilehet centírozni.. ha afelni is károsult akkor szerintem verd ki kalapácscsal egyenesre, mi is azt csináltuk, és még bírjaxd
2011. jún. 30. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:

nem kell másik felni. elmész szervízbe, majd ott a szaki megmondja, mit lehet vele csinálni. ha csak koptatja a fékpofákat, akkor nem olyan vészes a szitu. Mer ekkor még elforog a kerék.

nekem volt akkora nyolcasom is, hogy ki kellett akasztanom a féket, mer nem forgott el a kerék. kb fél óra alatt centíroztam ki, gép nélkül. szal nem kell egyből temetni a felnidet. sokat bírnak azok.

2011. jún. 30. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
"Sokat bírnak a felnik" ez nem teljesen igaz... szimplafalú gyári mongoose (BMX) max. 10: 180 fokos bunny, és a hátsó felninek annyi...
2011. jún. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!