Bickilizéssel mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Naponta, két naponta ha bickilizek 40-50 kilométert mennyit fogyhato? Mennyit izmosodhat a lábom? De igazábol olyan 3 naponta próbálom növelni a távolságot ugyhogy a legutóbbi biciklizésem lehet, hogy volt 60km. 162cm 14/f 46kg2016. júl. 11. 23:30
1/6 Cortez70 válasza:
Ettől nem fogsz izmosodni, max nagyon minimálisan eleinte. De ahhoz inkább komolyabb erősítő edzés kell. Fogyni meg annyit, amilyen az étrended. Ha kalória mínuszban vagy, akkor fogysz, ha meg többet eszel, mint amennyit eléget, akkor hízhatsz is. Ennyi.
2/6 anonim válasza:
Mellesleg 46kg-ról hova akarsz tovább fogyni? Egy outis hegyimenő is minimum 50kg ehhez a magassághoz pedig ők aztán tényleg vékonyak. Egy átlag férfi pedig ehhez a magassághoz 60-65kg.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem vagyok súlyos de a hasamon látszik a felesleg rendesen :D
2016. júl. 12. 18:34
4/6 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanez a problémám!! De mióta bicózok, azóta fogytam
5/6 anonim válasza:
Ahogy fentebb is írták inkább az étrend ami számít. Keress valami szálkásító diétát és csinálj mellé naponta 1 óra aerob edzést és lemegy a pocak.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2016. júl. 14. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!