A szobabiciklizéssel fogyhatok combból és csípőből?
A belső combomon és a csípőmön van felesleg! Ne írjátok h nincs helyi zsírégetés, mert én is tudom! :) Csak az érdekel h mennyi idő még le adom a belső combon lévő kis párnákat és a csípőn lévő felesleget? Kb. 5-7 cm szeretnék belső combból legyúrni. Lehetséges ez szobabiciklizéssel?
Futni nem szeretek és nem is birok, max 20 percig birom, de tekerni akár 1óráig is képes vagyok.
Teljesen mind1 milyen mozgásformát választasz, mindennel lehet fogyni! Sőt még mozgás nélkül is lehet...
Az egésznek a lényege, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit elfogyasztasz. A mozgás csak rátesz 1 lapáttal az élégetett kalóriák mértékéhez, így gyorsul a fogyási folyamat.
Mennyi idő után? Csak rajtad múlik, hogy táplálkozol (nem léped át a kalória limitet) és mennyit mozogsz.
A nőknél a fenék, és a derék, és a comb belső része ahova legelőször ragad a zsír, úgyhogy ha máshol is van felesleg, PONT onnan fog legkésőbb lejönni. De ez is genetika függő...
Nagyon sok dologból tevődik ez össze.
Nem kellett volna elhizni. Azt is Te csinaltad magaddal. Gondold hat vegig, hol ronthattad el es eloszor azon valtoztass. Utana johet egy ujfajta elet, amiben mar benne lehet a sport is. De! A sportolok tobbsege nem a kulalakja miatt gyotri magat ... sportos alkat, a sportos eletmod velejaroja.
Ha csak 20 percet tudsz futni, akkor van meg mit erosodni.
Jahh es, hogy mennyi ido? Majd meglatod. Legalabb annyi ideig fog tartani, mint amennyi ido alatt azt a bizonyos zsirreteget magadra pakoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!