Szobabiciklizéssel hasizom is növelhető?
Figyelt kérdés
Nemrég (kb 1 hónapja) kezdtem el szobabiciglizni. 45 percet tekerek heti 3x a legnehezebb erősségen. Fogyni nem szeretnék mert súlyom rendben van szerintem, viszont szeretném ha több lenne az izom mint a háj :D Főleg a hasizmomat szeretném erősiteni. 18/f2013. máj. 4. 00:28
1/4 anonim válasza:
Erre nem jó. Végezz hasprést és függeszkedve lábemelést, heti 3-szor, mindkét gyakorlatból 3-3 sorozatot. Ezzel lesz erős hasizmod.
A zsír a hasadról nem megy le hasedzéssel, de még bicajjal sem, ha nem vagy kalória mínuszban. Tehát fogyás nélkül nem tudod leadni. A zsírból meg nem lesz izom, tehát a hasadon lévő zsírból soha nem lesz izom és hiába lesz nagyobb hasizmod, nem fog látszódni a zsír miatt.
Ha azt akarod, hogy látszódjon, akkor ahhoz majd diéta is kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha értem köszi a választ. Igen hallottam arról hogy ez igy van. Viszont fogyni nem nagyon szeretnék mert örülök hogy sikert pár kilót felszedni utóbbi időben mert eléggé nádszál voltam.
2013. máj. 4. 17:24
3/4 anonim válasza:
Ha izmosodsz, azzal fognak a kilók is jönni, mert az izomnak is van súlya (még több is, mint a zsírnak). Akik fogyni akarnak, azok is gyakran megijednek az elején, hogy növekszik a súlyuk, pedig csak az izmosodástól van. Ha rendszeresen sportolsz, biztos, hogy izmosodni, formásodni fogsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. máj. 9. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!