Szobabicajtól hasizom?
Két napja csináltam egy hasizom edzést, aztán következő nap letekertem 40 percet a szobabiciklimen. A hasazás után alig érezhető izomlázam volt, a bicajozást követő este alig tudtam felülni, elfeküdni az ágyban már este és reggelre sem lett jobb... :)
Soha nem gondoltam volna, h a tekeréstől lehet ilyen, nem is attól van, vagy igen? :)
Ok, köszi! :)
Szerinted mennyit és hányszor tekerjek hetente? Ha a 8. fokozatból, 2. fokozaton, gyorsan tekerek az megfelelő? Vagy nehezebb fokozaton tekerjek?
Ha szálkásítás a cél, akkor min. heti 3-4-szer 40-50 perc kellene. Én magasabb fokozatban tekernék helyedben (én pl. 7-esen), mivel a nagyobb intenzitást a fokozat erőssége is adja, így több kalóriát használsz fel, a pulzusod is így tudod 130-140 közelében tartani.
Az intenzívebb edzés az edzés után nagyobb after burn hatást kellt, tehát utána órákig nagyobb fokozatban pörög az anyagcseréd, így több zsírtól szabadulhatsz meg.
Értem, bocs, hogy ilyen nehezen értem meg, de ezt soha nem tudtam, hogy az ideális. Mostanáig! :D Úgyhogy nagyon köszi!
Akkor eggyel nehezebb fokozattal próbálkozom ma már, aztán megnézzük hogy mi lesz...
Egyébként idő hiányában vagyok mindig, mint sokan, ha ezt csinálnám "egyedüli" edzés gyanánt elegendő lehet? Ahhoz, hogy lefogyjak még kb. 7-10 kg-ot, meg persze diéta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!