Le tudok fogyni így?
Sziasztok!
Az utolsó nyári hónapban szeretném elkezdeni a fogyást. 170 cm vagyok és 59 kg, nem vagyok kövér, viszont a combommal nagyon nem vagyok megelégedve. Tudom, hogy nincs helyi fogyás, így nagyon figyelek az étrendre is, és nem csak a lábra irányul a kérdésem, hanem inkább a fogyásra. Szeretnék leadni a 4 hét alatt 3 kg-t. Sikerülhet szerintetek? A nagy kérdés az, hogy mivel nagyon szeretek biciklizni és ez az az egy sport, amit képes vagyok örömmel és sokáig (intenzíven) csinálni, sikerülhet-e napi 2 óra intenzívebb biciklizéssel megtenni? (Kb 35-40 km-t tennék meg a 2 óra alatt) Az étrend pedig a 110 vagy 150 grammos diéta lenne (nem ennék még diabetikus édességeket sem; csináltam már egyébként, szeretem ezt a diétát).
Ezekkel a feltételekkel (és persze napi 2 liter vízzel) segíthet a bicikli is lefogyni, combot formálni? Futni nem szeretek, de ha ez mégis kevés lenne, akkor azt csinálnám. Mit gondoltok? Örülnék a biciklinek, mert azt szívesen csinálom.
Sikerülhet a -3kg?
Kérlek, ne legyen vita és értelmes választ várok, köszönöm szépen!!
Az azért már más:D
Amúgy heti 0,5-1kg megy le, ha normálisan csinálod. Tehát 1hónap alatt alsó hangon is 2kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!