Ha SOKAT szoba biciklizek akkor a hosszabb távú futást (pl. :1000m-t) jobban fogom bírni és fogyok is egy keveset HASRÓL?
Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.2015. jan. 14. 20:24
11/31 anonim válasza:
Az állóképességedet és a keringési rendszeredet a kerékpározás és a futás is fejleszti, így ebben egymást támogatja a két sport, de valóban más izomcsoportokat mozgatnak meg. Tehát ha kifejezetten futóversenyre készülsz, akkor én is azt tanácsolom, hogy inkább fuss.
12/31 A kérdező kommentje:
Igen, de itt nem nagyon tudok futni az a baj. Ás ha az állóképességemet javítja akkor az 1000 méterest is le fogom tudni futni. Most a kb. 700-800 métert lefutom. Akkor a biciklizés után miért ne futhassak le 1000 métert?
2015. jan. 19. 14:53
14/31 anonim válasza:
itt már agyban vannak a bajok.
15/31 A kérdező kommentje:
Kösz.
2015. jan. 20. 16:33
16/31 anonim válasza:
ha nem érdekel az ellen vélemény, mert te már eldöntötted a választ, akkor minek kérdezel?
17/31 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem érdekel.
2015. jan. 21. 11:06
18/31 anonim válasza:
gyökér, nem azt mondta hogy nem érdekli az ellenvélemény, de te nem is írtál véleményt hanem csak beszoltál neki hogy "agyban vannak bajok". Amúgy próbáld ( ha mindenképp szobabiciklin akarsz) 1 perc laza tekerés, 1 percig meg mindent bele adsz, ésezt kb 15-20 percig. De tényleg a futás lenne a legjobb, 1000 méter még nem is olyan sok.Előbb fusd le olyan sebességgel amilyennel még bírod, azután meg csökkentheted az időt.
19/31 A kérdező kommentje:
De ha lassan futok akkor se bírom az 1000 métert.
2015. jan. 22. 14:44
20/31 anonim válasza:
Akkor fuss amennyit bírsz,kis séta, majd megint amennyit bírsz és így tovább, kb 20-30 percig vagy amíg kedved van, de annyit hogy legyen azért értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!