Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meg fogok halni? Bírni fogja...

Meg fogok halni? Bírni fogja a bicaj?

Figyelt kérdés

János hegyen akarod DH-zni, egy ilyen bicajjal(Kross sign ds):

[link]

Alkalmas egy ilyen bicaj erre, vagy megfogok helyben halni? Úgy tervezem hogy leszáguldok úgy ahogy vagyok kevés fékkel, sisak meg egyéb felszerelés nélkül. Néztem egy két videót, nem volt a terepben semmi extra, csak nem tudom hogy ez a kerékpár bírni fogja-e.

2013. jún. 24. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Fék és sisak nélkül én még az alföldön sem tekernék, nemhogy a János hegyen.
2013. jún. 24. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Fékezni ha szükséges akkor fékeznék, de nincs semmilyen védőfelszerelésem. Több év alatt csak 1x estem el az is úgy történt, hogy haverok halálra nevettettek biciklizés közben, könnyeztem és nem láttam semmit és csak úgy felborultam.
2013. jún. 24. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy "helyben meghalsz" ... kis szerencsevel csak egesz eletede nyomorek leszel.

Hulye vagy ember? Vedofelszereles nelkul leszaguldani akarhonnan?

Majd megtanulod, ha az egesz nyarat gipszagyban fogod tolteni.

2013. jún. 25. 06:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Komolytalanság az van nálad is. Én is védőfelszerelés nélkül bringázgatok, de nem fék nélkül száguldozok. Vasárnap 5 törött végtagú versenyzőt láttam, kettő nemsokkal azután esett, ahogy hasonlóan elszáguldoztak mellettem.
2013. jún. 25. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze ha nem tudom mi van előttem akkor én is lassítok, hogy ha valami baj van akkor megtudjak állni, vagy félrerántani a kormányt, hogy jól essek el. Mellesleg eddig csak 1x tört el csontom a jobb lábamon balról a második ujjam, belerúgtam a Gellérthegyen egy földből kiálló fémrúdba, lefelé futás közben szandálban.
2013. jún. 26. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ismeretlen terepen, hegyről lefele elég gyakran van beláthatatlan terep. Ha folyamatosan lassítasz, ne nevezzük már száguldásnak, ahogy azt is kötve hiszem hogy 30 fölött elég a kormány rángatása a lejtőn. A bicikli valszeg nem lesz totálkáros, de valamiért a versenyzők is fullface sisakban, nyakvédővel, protektorral vadulnak és nem egy szál gatyában.
2013. jún. 26. 00:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Vegyél védőfelszerelést ne azon spórolj:)

Én egyszer sisakban bicikliztem az úton, gondoltam hogy ilyen hülye vagyok hogy ide is felveszem és pont utána belementem egy hosszanti mélyedésbe az úton, majdnem elnyaltam, de meg tudtam fogni:D

2013. jún. 26. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!