Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy kiesik az...

Azt álmodtam, hogy kiesik az egyik fogam. Most akkor meg fogok halni? Vagy valaki más a családomból?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 11:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Igen, mindenki meg fog halni valamikor.
2013. ápr. 8. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
:D Ezen jót nevettem!
2013. ápr. 8. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
ha nem álmodod ezt akkor is meghalsz valamikor
2013. ápr. 8. 12:06
 4/16 A kérdező kommentje:
De ez nem vicces. Mindenki azt mondja, hogy ez rosszat, halált jelent. :/
2013. ápr. 8. 12:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát majd meglátjuk,de értesíts a fejleményekről.Nekem sohasem volt hasonló álmom,erről a barátnőm világosított fel,hogy ez azt jelenti és nála eddig bejött.De más halálát jelenti állítólag nem a sajátodét,úgyhogy ne sz..j be.
2013. ápr. 8. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Akkor azok, akiknek műfogsora van, harminckétszeres halottak? Vagy csak azok lesznek lekaszálva, akiknek csak álmunkban esik ki a foga, de úgy egyébként semmi baja egyiknek sem?
2013. ápr. 8. 12:22
 7/16 A kérdező kommentje:
De félek, hogy meghal az egyik családtagom. :(
2013. ápr. 8. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez ellen semmit nem tudsz tenni. Mindenki meghal egyszer. Te is. De nem ettől az álomtól. Ha a kérdésed nem trollkodás, akkor elmennék a helyedben egy elmeorvoshoz.
2013. ápr. 8. 13:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert Krúdy álmoskönyve azt írja?Dehogy!Mindenkinek mást jelent egy konkrét tárgy az álmában!Milyen állapotban vannak a fogaid?Ahányszor én azt álmodtam,hogy kiesett a fogam,(volt,hogy mind kiesett álmomban)huh,te hát ha igaz lenne,h megpatkol egy rokonom,sőt,egyse élne!Én tudom miért álmodtam fogról,mert féltem őket,volt egy idő,mikor azt hittem,h fogínysorvadásom van,és ki fog potyogni mind,beképzeltem,h mozognak,a doki jól ki is röhögött,a fogkő bántotta csak!A legtöbb embernél ha fogról álmodik,a fogai állapotára figyelmezteti az álom-hogy húzd a valagadat el dokihoz!Neked mi jut eszedbe egy fogról,és ne azt írd,amit az álmoskönyvbe lefirkantottak
2013. ápr. 8. 14:47
 10/16 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy a fog elvesztése-anyagi gond, pénzveszteséget jelent. :/
2013. ápr. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!