Miért álmodtam ezt?
Azt álmodtam, hogy nem született egy gyermekem, akihez nagyon ragaszkodtam, imádtam, de nem tudtam szoptatni.
Nagyon szerettem volna, de ment. Ez álmomban óriási trauma volt számomra és 6 óra óta még mindig nem tudtam kiverni a fejemből a dolgot...
26/N
Ez esetben egyszerű és te válaszoltad meg magad.
Már 3 éve együtt vagytok,ez az idő és,ha vágysz rá,már időszerűvé teszi a dolgot és magad írtad le,hogy még nem engedhetnéd meg,vagyis jelképesen "még nem tudnád szoptatni" vagyis ellátni és megfelelő körülményeket teremteni.
Az álom pedig azért volt trauma neked,mert az anyasági vágyad a tudatalattidban már elég erős!
Hát figyelj,ha a férfiakon múlna,akkor kipusztulna az emberiség,de nem rajtuk múlik hál'istennek.
A gyerek eléggé elválasztja a párokat egymástól a valóságban és sok férfi nehezen kezeli a helyzetet.
Ez van.
Ebben nem adhatok tanácsot.Nálam a gyerek volt az első,én megtartottam és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!