Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy nem született egy gyermekem, akihez nagyon ragaszkodtam, imádtam, de nem tudtam szoptatni.

Nagyon szerettem volna, de ment. Ez álmomban óriási trauma volt számomra és 6 óra óta még mindig nem tudtam kiverni a fejemből a dolgot...

26/N

2013. ápr. 5. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyet biztosra mondhatok! Csak te dönthetsz,a sorsodról! ,Had élje az életét,úgy ahogy akarja,de akkor mást kellene keresned,aki családra vágyik,aki jó apa lehetne.

:) Üdvözlettel:. Attila.

2013. ápr. 5. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Aki tervezi az életét,és nem akar gyermeket,azok,mindig magányosak maradnak, csak te döntheted el mit akarsz elérni az életben! Család,gyerek vállalás,vagy az élettársad? Neked,melyik volna fontosabb az érzéseid szerint?,kérdezd meg,akar-e ,ha igent mond nincs probléma,ha nemet kérdezd meg miért? Ha anyagi gondok miatt nem mersz vállalni,természetesen,nem ajánlatos,gondokkal terhelni,egy kis babát.

,de te tudod... üdv:.Attila.

2013. ápr. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!