Miért álmodtam ezt?
Azt álmodtam, hogy nem született egy gyermekem, akihez nagyon ragaszkodtam, imádtam, de nem tudtam szoptatni.
Nagyon szerettem volna, de ment. Ez álmomban óriási trauma volt számomra és 6 óra óta még mindig nem tudtam kiverni a fejemből a dolgot...
26/N
Egyet biztosra mondhatok! Csak te dönthetsz,a sorsodról! ,Had élje az életét,úgy ahogy akarja,de akkor mást kellene keresned,aki családra vágyik,aki jó apa lehetne.
:) Üdvözlettel:. Attila.
Aki tervezi az életét,és nem akar gyermeket,azok,mindig magányosak maradnak, csak te döntheted el mit akarsz elérni az életben! Család,gyerek vállalás,vagy az élettársad? Neked,melyik volna fontosabb az érzéseid szerint?,kérdezd meg,akar-e ,ha igent mond nincs probléma,ha nemet kérdezd meg miért? Ha anyagi gondok miatt nem mersz vállalni,természetesen,nem ajánlatos,gondokkal terhelni,egy kis babát.
,de te tudod... üdv:.Attila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!