Azt álmodtam, hogy kiesik az egyik fogam. Most akkor meg fogok halni? Vagy valaki más a családomból?
Én úgy hallottam, hogy ha ledől egy fal álmodban, akkor hal meg valaki - persze ennek sincs semmi alapja, de mindenkinek joga eldönteni, hogy mivel keseríti meg a saját életét :)
Mindenesetre ha egy fogorvost kérdezel: valószínűleg azért álmodod azt, hogy kiesik a fogad, mert csikorgatod a fogadat álmodban. Próbáld meg ellazítani az állkapcsod elalváskor, bár persze hosszú az éjszaka... Nekem az összes fogam ki szokott potyogni és ilyenkor pánikban rohanok a fogorvoshoz aki mindig megnyugtat, hogy jók a fogaim :) És a családom jól van, köszönik.
Szerintem az álmok a tudatalattink kivetüléseként 2 félék lehetnek.
Vagy azt dolgozzuk fel, ami éberen történt velünk, és összevissza keverve megálmodjuk újra, vagy a félelmeinket a vágyainkat látjuk felerősítve, kicsit eltorzítva..
Vagy amikor szimbolikusat álmodunk, amit nem értünk elsőre - mint pl ez a fogkiesős történet, hacsak nincs gond tényleg a fogaiddal - akkor azt jelenti, amit NEKED jelent egy fog elvesztése.. Vagy bármi, amivel kapcsoaltos volt az álom.
A saját agyad, a saját tudatalattid csak saját szimbólumrendszert használ, ami csak NEKED jelenti pont azt, amit ki akart fejezni..
-amúgy én azt hallottam, hogy amikor álmodban meghalsz, akkor valójában orgazmusod van..
u.i. macsot meg sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!