Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ELhagyott a barátnőm, folyamatosan süllyednek a statisztikáim, meg fogok halni?
Amennyiben nem nagyon magas a vérnyomásod, nem vagy alkoholista, nem szedsz erős drogokat, nincs rosszindulatú daganatod, nincs halálos betegséged, akkor, nem halsz meg.
Max elüthet egy autó.
Sajnálom ami veled történt. Az ember igazán utólag döbben rá a hibáira. Ez most biztos nem fog jólesni neked de az a lány nem hiszem hogy vissza megy hozzád vagy hogy bármit is akarna újra tőled. Amikor egy nő kilép a kapcsolatból az már a legvégső pont és ezt nem abban a pillanatban döntötte el. Attól hogy nem eszel és tönkre teszed a tested nem fognak megváltozni a dolgok. Nem fog vissza jönni hozzád. Nem veszett el mindenek talán a lányt igen akit szerettél de ott vannak a szüleid. Ameddig ők élnek ott is lesznek melletted mindig. Próbáld meg lefoglalni magad kicsit élj. Lógj a haverjaiddal bulizz kezd el valami új dolgot amit eddig még nem próbáltál.
23/F
belül kell megváltoznod, hiszen biztosan nem a kinézeted miatt lett ez, ami lett
a hibáidra amikre rájöttél, azokon kell változtatnod. A lány lehet hogy még szeret téged.
Hallottam olyan történetet anapokban, hogy szünet után, addigra a csaj pasija tudott változtatni és már nem jöttek elő azok a problémák, többek között túlzott féltékenység, korlátozás/elnyomás, és az sem, hogymit vesz fel a csaj.
Csak te tudsz változtatni, ha szereted a lányt igazán, nem akartad, Nem akarod többé korlátozni, sehová se zárni. Hanem benne bízva, vele boldogságban együtt lenni.
A barátnőd hogyan tudná meg, hogy tényleg megváltoztál-e?
Talán ha elkezdtek majd a szünet után újra randizni, újra a kapcsolatotokat, akkor talán majd rájön, megállapítja, hogy sikerült-e megváltoznod jó irányba.
Temetőbe miért mész?
TEmetőbe azért mentem hogy a szeretett rokonaimat meglátogassam, akik porrá váltak ebben a sátánista világban. Jó emberek voltak. SZentek voltak nekik a szeretteik. Nekem is azok. A szerelmem és a családom szent.
Soha nem okoznék bennük kárt, mert a saját testemben nem okozok kárt, csak ha megkísértenek.(sajnos) ÉS még azért tis mentem a temetőbe, hogy tőlük is segítséget kérjek, ez pénteken volt amikor a párom nem volt jól, én miattam. Ma egy vallási közösség, kb 20 fő értem imádkozott hangosan és becsukott szemmel, alelkemért, a megmentésemért és a boldog jövőmért. Beszélgettünk és a segítségükről biztosítottak. Jó emberek ők. És én is az vagyok legbelül, épp ezért vagyok kedvelt célpont.
gondoltam, hogy ezért mész,mentél a temetőbe, de nem értettem az összefüggést a barátnőddel, meg a szeretteink 'örök' nyughelyével
remélem sikerül megváltoznod a kapcsolatotokért, szerelmedért és nem utolsó sorban önmagadért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!