Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ELhagyott a barátnőm, folyamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ELhagyott a barátnőm, folyamatosan süllyednek a statisztikáim, meg fogok halni?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken hagyott, el, egyszer csak nem vette már fel atelefont. Sokat bántottam lekorlátoztam, hibás és bűnös vagyok, "bezártame gy ablaktalan szobába", kutakodtam a múltjában, elmebetegül viselkedtem, megijesztettem stb. Végül bedobta a törülközőt. Én folyamatosan hivogattam péntektől hétfő estig, lement a 3500 forintom is. A szó legszorosabb értelmében nem ettem semmit, erős hasi fájdalmaim léptek fel, amikor is hajnalban a szüleim kihívták amentőket vasárnap és azok bevittek engem. 3 telefonrol is megkapta a barátnőm h bevittek a kórházbade nem reagált semmit. Én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé. Fogytam 12 kilót. A szerdai érettségire nem tudtam felkészülni teljesen. MA engedtek ki akórházból zárójelentéssel. MEgyek paphoz, templomba, katolikusokhoz, temetőbe,reformátusokhoz, ismerősökhöz és mindenhol mindenki áldását kérem arra, hogy visszajöjjön hozzám ez alány. Már tápszert is kilátásba helyeztek nekem. Nyugattókat is kaptam , plussz pulzus csökkentőt, plussz gyomorgyógyszert. A saját anyám mondja hogy érzi milyen gyenge vagyok. LAssan azok az elegáns ruhák, amiket a barátnőm kedvéért vettem(mondván hogy ujrakezdjük ugy jelenjek meg előtte ahogy neki tetszene),nagyok lesznek rám. Tanulni képtelen vagyok, pedig érettségi időszak, el vagyok ásva. Megváltoztam, de abarátnőm nem hiszi el és ezér tnem akar velem találkozni. Ki fogok készülni, csak a szüleimet sajnálom, mert nem érdemlik meg hogy így lássák a 19 éves fiúgyermeküket. Valaki beszélgetne velem itt vagy facen?
2013. máj. 17. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hogy mit csináltál?

Bezártad egy szobába?Talán meg is ütötted?

Szerencséd van,hogy nem vagyok a lány rokona/ismerőse mert lecsaptalak volna mint Fekete Laci a disznót!!!

Te sajnáltatod magad,meg a 3500 forintodat?

Na huzzál a fenébe!

2013. jún. 16. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia, szeretnék neked segíteni valamiben:

Amikor azt látod hogy mindenféleképpen keresztbe tesz a sors, hogy ezzel a lánnyal nem találkozhatsz és hajszálnyira vagy, attól hogy megkaphasd őt, akkor ébredj rá, hogy azért nem szabad vele lenned, mert az angyalok segítenek benne, (csak később fogod észrevenni) hogy valóban, tényleg nem lett volna jó kapcsolat belőle.

Tudom hogy a szerelem miatt úgy érzed hogy, ő a nagy ő, nekem is volt ilyen problémám, de rájöttem hogy Isten valóban mást rendelt el nekem, és azért tett ott keresztbe pozitív értelemben hogy ne egy hárpiával akarjak együtt élni.

Nagyon furcsa érzés erről beszélni, mert valóban így van.

Később mikor megkerestem én is azt a lányt akiért odáig voltam, de persze nem voltam beteg stb, mert felfogtam idő előtt a dolgokat és a helyén láttam a tényeket, szóval mikor megláttam azt a csajt akibe bele voltam zúgva, nagyon ledöbbentem, hogy mennyire megváltozott rossz irányba az emberekhez való viszonya, számomra ledöbbentő volt és elfogadtam és még meg is köszöntem Istentől, a sorstól, angyaloktól, hogy hála Istennek hogy nem találkoztam vele többet és hogy nem jöttet össze vele, mert rémes életem lett volna az adott nővel.

Egyébként fel a fejjel, rengeteg nő van még a világban 7,2 milliárdan élünk a Földön van még 4 milliárd nő biztosan. ;)

Ha egy nő nem akar, akkor nem szabad erőltetni, mert csak keserves kínlódás lesz a vége az adott kapcsolatnak.

Minden jót kívánok, egyre jobban! :)))

2014. jún. 12. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!