Ti biciklizéskor teljesen körbetekeritek a pedálokat, vagypedig egyik lábbal lenyomjátok, másikkal felhúzzátok?
"Számomra pl. elfogadhatatlanul magas az általuk alkalmazott pedálfordulatszám."
Elsőre nekem is az volt. Több hetes szoktatás kell, több száz kilométer, hogy a lábad megszokja. Ez olyan, mint bármilyen más edzés, súlyzós, akármi, meg kel szoknia az izmaidnak. Az ifjú versenyzőpalántákkal úgy szokták ezt szoktatni, hogy a váltót lehatárolják a 42-18 áttételre és kénytelenek pörgetni. :)
Csak a megszokási időszak után fogod észrevenni, mennyivel jobb a lábadnak és az energiabeosztásodnak is. Persze ehhez sok tekerés kell. Ha sokat kihagyok, én is néha kicsit visszaesek lassabb fordulatokra, de meg is érzem, jön a térd- és bokafájás.
Titusztitusz:
Írtam már, azt csinálsz, amit akarsz, csak ne akarj az összes többi bringásnál okosabb lenni. Igazán jót tenne neked, ha legalább annyi önkritikát gyakorolnál, hogy megtiszteled a másikat azzal, hogy végigolvasod, ha már vitatkozni akarsz.
Én nem akarok, úgysem velem vitatkozol, hanem a világ összes sportkerékpárosával, állítva, hogy mind hülyék, mert te tudod a tutit. Ha neked ez jó, te dolgod, csak ne terjeszd, saját érdekedben, mert hülyét csinálsz magadból. Te magad természetesen úgy tekersz, ahogy neked jól esik, vagy legalább azt hiszed.
Sajnálom, nem tudok veled mit kezdeni, amíg az a hozzáállásod, hogy úgyis mindent mindenkinél te tudsz jobban és aki mást mond, az
1. buta
2. profitleső csaló
3. hazudik
Az objektivitás fogalmát nem is próbálom elmagyarázni, feladtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!