Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti biciklizéskor teljesen...

Ti biciklizéskor teljesen körbetekeritek a pedálokat, vagypedig egyik lábbal lenyomjátok, másikkal felhúzzátok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 15:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én amatőr kirándulóként annyit azért beleköpnék ebbe a levesbe, hogy egy életmódszerűen versenyző személy tekerési technikája nem szükségszerűen jó akárkinek. Számomra pl. elfogadhatatlanul magas az általuk alkalmazott pedálfordulatszám.
2014. okt. 10. 14:57
 22/24 Wadmalac ***** válasza:

"Számomra pl. elfogadhatatlanul magas az általuk alkalmazott pedálfordulatszám."

Elsőre nekem is az volt. Több hetes szoktatás kell, több száz kilométer, hogy a lábad megszokja. Ez olyan, mint bármilyen más edzés, súlyzós, akármi, meg kel szoknia az izmaidnak. Az ifjú versenyzőpalántákkal úgy szokták ezt szoktatni, hogy a váltót lehatárolják a 42-18 áttételre és kénytelenek pörgetni. :)

Csak a megszokási időszak után fogod észrevenni, mennyivel jobb a lábadnak és az energiabeosztásodnak is. Persze ehhez sok tekerés kell. Ha sokat kihagyok, én is néha kicsit visszaesek lassabb fordulatokra, de meg is érzem, jön a térd- és bokafájás.

Titusztitusz:

Írtam már, azt csinálsz, amit akarsz, csak ne akarj az összes többi bringásnál okosabb lenni. Igazán jót tenne neked, ha legalább annyi önkritikát gyakorolnál, hogy megtiszteled a másikat azzal, hogy végigolvasod, ha már vitatkozni akarsz.

Én nem akarok, úgysem velem vitatkozol, hanem a világ összes sportkerékpárosával, állítva, hogy mind hülyék, mert te tudod a tutit. Ha neked ez jó, te dolgod, csak ne terjeszd, saját érdekedben, mert hülyét csinálsz magadból. Te magad természetesen úgy tekersz, ahogy neked jól esik, vagy legalább azt hiszed.

2014. okt. 13. 08:39
 23/24 Titusztitusz ***** válasza:
Kedves Wadmalac...Ha eddig csak annyi fáradságot vettél volna bármikor is, hogy VÉGIGOLVASOD normálisan az ide írt válaszaimat, akkor tudhatnád mindig hogy én NEM VITATKOZNI JÁROK IDE SOHASEM...Hanem a FELTETT KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLNI...Szóval ennyit mindjárt kezdetnek arrol, hogy kinek kéne hogyan olvasni a másik írásait...Aztánmeg sok meglátást leírtam már ide azon való életben is tapasztalható, ÉS ITT IS JÓL NYOMONKÖVETHETŐ, számomra VÉGTELENÜL UNDORÍTÓ JELENSÉG kapcsán, hogy még a KERÉKPÁROZÁS VILÁGÁT is mennyire áthatja manapság már sajnos az ÖNZŐ ANYAGI HASZONSZERZÉS ELVE...Persze tudom jól, hogy tele van ez a világ ostoba, befolyásolható emberekkel, akik jó balekek mindig a "szakértői mezbe" bújt haszonlesőknek, és gátlástalan néphülyítőknek, dehát sajnos,avagy szerencsére én nem vagyok ilyen...Szóval éppen ezért megkérnélek rá tégedet is,és az ide írkáló többi nagy "szakértőt" is, hogy HANYAGOLJATOK az ostobaságaitokkal...Mondom:Jópár évtizede szinte a bringanyeregben élem a szabadidőm egy részét, és ISMEREM JÓL mind a bringákat, mind pedig minden mást is ami a bringázással kapcsolatos dolog...A MEGÉLETÉSI "szakértők," meg a MAGUKAT PROSTIMÓDRA ELADÓ kerékpárversenyzők szövegelései meg ENGEM nem érdekelnek...(Gondolom hallottál már meg láttál már sok olyan "sportolót" az idők folyamán akik a sikereiket többek között pl. a "danon kefírnek" köszönhették, vagy a mittudoménmilyen ásványvíz, vagy a szintén mittudoménmilyen multivitamin kapszulák fogyasztásának...Nos...Lehet hogy amiket felsoroltam itt, az a te világod is, DE AZ ENYÉM NEM EZ...És gondolom ezen "világnézeti különbség" a fő oka annak, hogy sehogyse tudunk közös nevezőre jutni...Éppen ezért megkérnélek arra, hogy csakis konkrétan a FELVEZETŐ KÉRDÉS kapcsán írd ide a saját meglátásaidat,és NE VELEM VITATKOZZÁL...Mivel alapvető világnézeti okok kapcsán nincs értelme a kettőnk közötti vitának...Megértésedet előre is köszönöm...)
2014. okt. 15. 08:42
 24/24 Wadmalac ***** válasza:

Sajnálom, nem tudok veled mit kezdeni, amíg az a hozzáállásod, hogy úgyis mindent mindenkinél te tudsz jobban és aki mást mond, az

1. buta

2. profitleső csaló

3. hazudik

Az objektivitás fogalmát nem is próbálom elmagyarázni, feladtam.

2014. okt. 15. 11:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!