Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Pár kérdés a kerékpározásról?

Pár kérdés a kerékpározásról?

Figyelt kérdés

1. Egy átlagos fizikumú ember hosszabb távon mekkora sebességet képes tartani városon kívül egy mountain bike-kal?

2.Veszélyes-e egyedüli nőként hosszabb bicaj túrára menni? Úgy értem, hogy nem attól félek, hogy elütnek, hanem, hogy mondjuk valaki az út széléről leránt róla...

3.Az működhet-e, hogy városon kívül nagyobb sebességet diktálok, de városon belül jóval lassabbat?

2014. júl. 26. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
20k/h az tartható, az útvonaltól függ a veszély ha átmész egy kétes hírű falun lehet hogy lekapnak a bicajról vagy utánad fut egy kutya. A 3. igen, működhet.
2014. júl. 26. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Szerintem is a 20as tempó az átlagos.

2. Nem vagyok egyedülálló nő, úgyhogy nem tudom, belém még sose próbált kötni senki tekerés közben, pedig nem vagyok egy fenyegető jelenség. Mindenesetre egy mozgó bringáról nem olyan egyszerű csak úgy lerántani valakit.

3. Városon kívül jobban lehet haladni, mint városban, mert nem kell folyton gyorsítani-lassítani, kanyarodni, megállni. Viszont nagyobb sebesség mellett az állóképesség lesz a korlátozó tényező. De ezen nem érdemes agyalni, úgyis kialakul, hogyan kényelmes tekerned.

2014. júl. 26. 19:58
 3/4 anonim válasza:
Ha esetleg Pécsi vagy, én elmegyek veled kerékpározni. Úgy biztonságosabb, de mondjuk nem hiszem hogy meg támadna valaki.
2014. júl. 26. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 25-30km/h-val szoktam tekerni MTB-al, 5-6 km-en keresztül megállás nélkül, pedig van rajtam egy kis felesleg és futásnál már 100m után halott vagyok.
2014. júl. 27. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!