Fogyás, alakformálás bicajozással?
2 éve étrendet váltottam, 12 kg-t fogytam le.
Aztán az elmúlt fél évben ebből sajnos (magamnak köszönhetően) visszajött 5 kg.
Ezt szeretném leadni. Most helyesen étkezek, de nehezen akarnak megindulni a kilók :-(
Eddig nem volt időm sportolni (2 kicsi gyerek mellett), de most már tudok időt szakítani erre is, heti 5 nap 60-75 percet bringázok.
Még csak 1 hete kezdtem, de imádom, jó bicaj megvan hozzá, a kérdésem igazából az lenne, hogy ezzel célt fogok érni? Kb.mennyi idő után lehet észrevenni a hatását?
A combomra és a fenekemre ráfér a formálás, gondolom ebből a szempontból sem rossz választás a kerékpározás.
Futnom nem szabad, korábban tüdőműtétem volt, de a bicaj szerencsére nem tiltott. Konditerem kilőve, nem nekem találták ki!
Szóval szerintetek beválhat?
Fogyás=zsírvesztés
Alakformálás=izmosodas..Kerek feneked,szép lábad nem attól lesz ha lefogyasztod magad.
Először egy DIÉTAVAL és bicajjal le kell fogyni.
Aztan normalis étrenden izmosodni de arra a bicikli nem hatékony.
Köszi! Már ez is nagy segítség!!!
Akkor először fogyi, utána pedig próbálkozok tornával, súlyzóval. Az segít?
Az izmosodas is étrendfüggő
Napi 2x testtömegkg fehérjét és 3-4x annyi szénhidratot kell bevinni.
Ha ez nincs meg akkor nem épül az izom és fél év múlva is ugyanolyan erős leszel/ugyanúgy fogsz kinézni..
A tornákat felejtsd el.Nem túl hatéknyak
Nézz a neten egy edzéstervet (pl. builder.hu oldalon vannak nőknek) és szerezz be egy állítható(!) súlyzószettet. Nem olcsó de szerintem a jó alakért megéri befektetni :)
Hogy döntöttél végül?
Nekem is van két kisgyerkőcöm, és én is átálltam 1 éve más táplálkozásra, így 10 kg ment le, amit tartok.
Imádok bringázni, ez az egyedüli sport, amit élvezek.
Határozottan látszik, hogy izmosodtam, formálódtam tőle, persze ha megyek, próbálok beleadni mindent, ami tőlem telik :D
Szóval én nagyon ajánlom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!