A biciklizéssel mennyire formálható az alak? Hányszor hány km-t kell hozzá letekerni, hogy valami változás legyen?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok egy nagy sportember, van néhány kg súlyfeleslegem (kb. 5), de izmosodnom sem ártana. Tervezem, hogy veszek egy biciklit és megpróbálkozom azzal. 32/L2012. aug. 8. 10:09
1/6 anonim válasza:
Formálható, főleg láb, popó.
De nem mindegy, hogy milyen gyorsan tekersz... Ha sík terepen csigatempóban biciklizel, akkor nem sok erőt fejtesz ki...
Szóval így kilométerben nem lehet meghatározni.
2/6 anonim válasza:
A terepen való biciklizés, ami igazán elfáraszt. Az országúti kerékpározás sem rossz, nem igen van elhízott Tour de France-os:D Csak ők napi 200km-t tekernek, ehhez viszonyíts. A terephez, hegyvidéki kerékpárhoz kell a legtöbb energia, attól hamar lemegy az 5 kg:)
3/6 anonim válasza:
Pontosan mennyit lennél hajlandó megtenni azért, hogy vonzó, formás alakod legyen?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Bár hegy is van a közelben, én mégsem arra gondoltam. Szóval maradna a normál iramos, mert legalább 8 éve biciklin sem ültem.
2012. aug. 9. 11:05
5/6 anonim válasza:
Ne félj a hegytől. Kezdetben nem kell végig hegyi részen menned, de valamennyi hegymászás legyen benne. Persze először nem muszáj a tetejéig felmenni. Nézz ki valami szimpatikus célpontot a hegyen úgy, hogy kb. 5 km-t kelljen felfelé menned (mondjuk egy közkutat: [link] , vagy akár templomot stb.), és eleinte csak addig menj fel. Később növeld a hegy arányát. A legurulás kárpótol a hegymászás nehézségéért. Lefelé az a jó, ha hosszú, kis meredekségű lejtőt találsz, ott tovább élvezheted a lejtőt.
6/6 anonim válasza:
3000 km edzés kemyénen az 15 kiló minusz kb 2,5 hónap
de csak vizet szabad inni még bubisat sem és semmi édes estére pedig ne egyél sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!