Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit fogyok és hol?

Mennyit fogyok és hol?

Figyelt kérdés

1 héten keresztül reggelente 100/láb lábemelés (az oldalamon) és 50/láb lábemelés fekvötámasz pózból.

Minden nap 10km tekerés!

Este megismétlem a reggeli tornámat + természetesen nyújtás a tekerés után.

Evés: Reggel egy kenyér, alacsony zsírtartalmú vaj & zöldség.

Ebédre nem nagyon sokat tudok változtani, mivel a családban csak én diétázom. Ugyanazt eszem, mint mindenki más, csak annak a felét, amennyit eddig ebédeltem.

Nasira eszek egy gyümölcssalit és vacsorára az, amit reggel + sokszor még egy saláta olivaolajjal vagy anélkül.

Szerintetek fogyok így? A célterületem a combom (belsö,külsö).

A hasamra naponta csinálok még 40 felülést. A hasammal igazából elégedett vagyok, de ha már tornázok, akkor azt is csinosítom kicsit :-)

Futni sajnos nemtudok, ugyanis nem rég Volt egy balesetem a térdemen és a sportok közül kizárólag a biciklizés a megengedett.

1 héten tudom ezt folyamatosan csinálni, a jövöhétén már csak sajnos napi háromszor. (Ami a 10 km biciklizést illeti.)

Mennyit fogyok, és hol a legtöbbet?

Minden tippet szívesen fogadok!

(Bocsánat a hosszú ö-ü miatt, nincs a billentyüzetemen)

2013. ápr. 28. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
biciklizésből nem a távot, hanem az időt kellene nézni 40-50 perc kellene, és azt sem szabad minden nap, inkább heti 3* ahogy írtad, vagy minden másnap pl, azonkívül egy 1-1.5g*testömeg szénhidrát, és 1.5-3g*testömeg fehérje kellene, a gyümőlcssali, abszolút fatálisan brutálisan rossz ötlet:) ugyanis dugig van cukorral, inkább zöldségsalit kellene:) a kaját meg egy napi 5-6 frlé kellene osztani, és annak sem lenne szabad kifogásnak lennie, hogy egyedül te diétázol, nálunk egyedül én diétázom, ebből következik, hogy a saját kajámat én csinálom...
2013. ápr. 28. 19:30
 2/12 A kérdező kommentje:

A 10 km 55 percbe telt.

Hmmm erre nem is gondoltam! Akkor inkább átváltok zöldségsalira.

A baj az, hogy anyám így is azt gondolja, hogy túl keveset eszek, és megölne, ha elörukkolnék azzal az ötlettel, hogy nem eszem meg amit ö föz hanem magamnak csinálok valamit.. :/:D

Köszi a válaszod!

2013. ápr. 28. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:

én ezt a diétát csinálom, az étel mennyisége sok esetben meg is haladja azt amit régen ettem, csak régen rengeteg szénhidrátot fogyasztottam, így lettem 120kg, mióta rááltam erre a diétára 20kg lement, és még 1* ennyit szeretnék:)

[link]

2013. ápr. 28. 20:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi 20.35, érdekes oldal!! :)
2013. ápr. 28. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
10km = 55 perc? :( ... dolgozz meg rajta!
2013. ápr. 28. 21:58
 6/12 A kérdező kommentje:
21.58, lassabban vagy gyorsabban biciklizzek?
2013. ápr. 28. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:

10 kilométert biciklizel?

10 kilométerre van a hely ahol edzek, odatekerek 20 perc alatt, az edzés 2 órás, aztán hazatekerek.

szerinted ér valamit, amit csinálsz? nagyon nagyon kevés. ha a térded nem bírja, akkor inkább pihentesd, aztán ha rendbejött, kezdd el. de akkor csináld rendesen.

2013. ápr. 29. 00:07
 8/12 anonim ***** válasza:

teljesen lényegtelen, ne hallgass a sok nagyszájúra, fogyásnál nem kell sprintelni, a 40-50 perc testmozgás legyen meg, meg a megfelelõ diéta... ha tényleg a maximumot akarod kihozni zsírégetésben, akkor pulzusmérõ óra, és csinálj aerob edzést 120-130 as pulzussal, bar sokan a kardioedzésre, sokan pedig az intervallumra esküsznek... kinek a pap... body.builder.hu-n rengeteget olvashatsz ezekben a témákban.

Mikor én kezdtem futni pár hete, 3km volt meg 50 perc alatt, engem is sok ilyen roszmájú megjegyéssel támadak, sajnos még a szüleim is ilyenek... tegnap már 10 megvolt...

2013. ápr. 29. 07:00
 9/12 BillyMarry válasza:
Könnyen lefogyhatsz ha nem eszel cukros cuccokat és kenyeret 1 hónapon belül sztem megfog látszani
2013. ápr. 29. 13:57
 10/12 A kérdező kommentje:
00.07 Azért gondolom Te már régebb óta csinálod.. Meg nem tudom, mennyit számít, de én köves & dombos úton biciklizek, lehet ez is közre játszik, hogy 55 percbe telik a 10 km. (Köröket csinálok, két kör után megállok kb 1 perc szünetre, vagy kevesebbre)
2013. ápr. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!