Mennyit fogyok és hol?
1 héten keresztül reggelente 100/láb lábemelés (az oldalamon) és 50/láb lábemelés fekvötámasz pózból.
Minden nap 10km tekerés!
Este megismétlem a reggeli tornámat + természetesen nyújtás a tekerés után.
Evés: Reggel egy kenyér, alacsony zsírtartalmú vaj & zöldség.
Ebédre nem nagyon sokat tudok változtani, mivel a családban csak én diétázom. Ugyanazt eszem, mint mindenki más, csak annak a felét, amennyit eddig ebédeltem.
Nasira eszek egy gyümölcssalit és vacsorára az, amit reggel + sokszor még egy saláta olivaolajjal vagy anélkül.
Szerintetek fogyok így? A célterületem a combom (belsö,külsö).
A hasamra naponta csinálok még 40 felülést. A hasammal igazából elégedett vagyok, de ha már tornázok, akkor azt is csinosítom kicsit :-)
Futni sajnos nemtudok, ugyanis nem rég Volt egy balesetem a térdemen és a sportok közül kizárólag a biciklizés a megengedett.
1 héten tudom ezt folyamatosan csinálni, a jövöhétén már csak sajnos napi háromszor. (Ami a 10 km biciklizést illeti.)
Mennyit fogyok, és hol a legtöbbet?
Minden tippet szívesen fogadok!
(Bocsánat a hosszú ö-ü miatt, nincs a billentyüzetemen)
A 10 km 55 percbe telt.
Hmmm erre nem is gondoltam! Akkor inkább átváltok zöldségsalira.
A baj az, hogy anyám így is azt gondolja, hogy túl keveset eszek, és megölne, ha elörukkolnék azzal az ötlettel, hogy nem eszem meg amit ö föz hanem magamnak csinálok valamit.. :/:D
Köszi a válaszod!
én ezt a diétát csinálom, az étel mennyisége sok esetben meg is haladja azt amit régen ettem, csak régen rengeteg szénhidrátot fogyasztottam, így lettem 120kg, mióta rááltam erre a diétára 20kg lement, és még 1* ennyit szeretnék:)
10 kilométert biciklizel?
10 kilométerre van a hely ahol edzek, odatekerek 20 perc alatt, az edzés 2 órás, aztán hazatekerek.
szerinted ér valamit, amit csinálsz? nagyon nagyon kevés. ha a térded nem bírja, akkor inkább pihentesd, aztán ha rendbejött, kezdd el. de akkor csináld rendesen.
teljesen lényegtelen, ne hallgass a sok nagyszájúra, fogyásnál nem kell sprintelni, a 40-50 perc testmozgás legyen meg, meg a megfelelõ diéta... ha tényleg a maximumot akarod kihozni zsírégetésben, akkor pulzusmérõ óra, és csinálj aerob edzést 120-130 as pulzussal, bar sokan a kardioedzésre, sokan pedig az intervallumra esküsznek... kinek a pap... body.builder.hu-n rengeteget olvashatsz ezekben a témákban.
Mikor én kezdtem futni pár hete, 3km volt meg 50 perc alatt, engem is sok ilyen roszmájú megjegyéssel támadak, sajnos még a szüleim is ilyenek... tegnap már 10 megvolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!