Mennyit fogyok és hol?
1 héten keresztül reggelente 100/láb lábemelés (az oldalamon) és 50/láb lábemelés fekvötámasz pózból.
Minden nap 10km tekerés!
Este megismétlem a reggeli tornámat + természetesen nyújtás a tekerés után.
Evés: Reggel egy kenyér, alacsony zsírtartalmú vaj & zöldség.
Ebédre nem nagyon sokat tudok változtani, mivel a családban csak én diétázom. Ugyanazt eszem, mint mindenki más, csak annak a felét, amennyit eddig ebédeltem.
Nasira eszek egy gyümölcssalit és vacsorára az, amit reggel + sokszor még egy saláta olivaolajjal vagy anélkül.
Szerintetek fogyok így? A célterületem a combom (belsö,külsö).
A hasamra naponta csinálok még 40 felülést. A hasammal igazából elégedett vagyok, de ha már tornázok, akkor azt is csinosítom kicsit :-)
Futni sajnos nemtudok, ugyanis nem rég Volt egy balesetem a térdemen és a sportok közül kizárólag a biciklizés a megengedett.
1 héten tudom ezt folyamatosan csinálni, a jövöhétén már csak sajnos napi háromszor. (Ami a 10 km biciklizést illeti.)
Mennyit fogyok, és hol a legtöbbet?
Minden tippet szívesen fogadok!
(Bocsánat a hosszú ö-ü miatt, nincs a billentyüzetemen)
Sperseus: Értem! Szerintem fenttartom ezt az 55 percet akkor egy ideig, aztán megpróbálok gyorsabban biciklizni, de kezdésnek meghagyom ezt.
Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!