Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy hízok és...

Miért van az, hogy hízok és nem fogyok?

Figyelt kérdés
Már több hónapja járok edzeni ,fitness terembe,és rengeteget erősitek ,és este nem eszem utána már semmit ,inkább hasból szeretnék fogyni..de nem fogyok hanem úgy érzem ,hogy elkezdtem hízni..:S Ez mitől lehet? Vagy szerintetek csak bemesélem magamnak?:D
2013. márc. 23. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:

sztem ink csak bemeséled, mivel azt várnád el tudat alatt, h na, akkor 1hónap múlva már slim leszek meg fess

v lehet h izmosodsz, ezért érzed ezt

2013. márc. 23. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Mérleg megmondja;hogy hol tartasz...
2013. márc. 23. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Rossz a diétád.... wait
2013. márc. 23. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Étrended van? Ha ugyanúgy eszel, mint eddig, akkor nem fogsz fogyni csak azért, mert megemeled a súlyzókat, az csak az izmaidat erősíti, amik ha nőnek, akkor nagyobb leszel.
2013. márc. 23. 13:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Éppen ez az,hogy elkezdtem elég durván izmosodni,és ez már nem tetszik mert én nem vastagabb,hanem vékonyabb szeretnék lenni,akkor ne is járjak fitnessbe ?
2013. márc. 23. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 168 cm és 57 kg vok és 55 szeretnék lenni
2013. márc. 23. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor azért nem fogytál ,mert izmot szedtél fel!

Ami jobb!

2kg miatt meg ne sírj ! Nyáron lemegy....

2013. márc. 23. 19:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak hasból szeretnék fogyni,de valamiért nem jön össze,nincs ötletetek,hogy hogyan lehet hasból fogyni gyorsan?:)
2013. márc. 23. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Durván izmosodni... LOL!

még mindig nincs helyi zsírégetés, nem te döntöd el, honnan fogysz, semmilyen ráhatásod nincsen. 2 kg meg semmi, ne a mérleget nézd, hanem a tükröt. [link]

Az este nem evés marhaság, maximum lefekvés előtt közvetlen nem érdemes.

[link]

2013. márc. 23. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat ! :)
2013. márc. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!