Ha a napi kalóriabevitelem kevesebb mint amennyit elhasználok fogyok, ha több hízok, nem?
Akkor visszaállhatok az olcsóbb, egyszerűbb étkezésre? (zsömle, felvágott, közönséges otthoni étel/anyu főztje).
A többi ember aki tök átlagos és normálisan él így csinálja nem? Ezért engedhetik meg maguknak a finom kaját, mert kalórián belül maradnak?
Lehetne enni itthoni ebédet is, vagy egy darab 12 forintos kiflit, ha a bevitel nem haladja meg a felhasználást?
(nem akarok fogyni, csak kíváncsiságból kérdezem. életmódot váltottam, de már nem bírom, ÁTLAGOS EMBER akarok lenni, nem olyan aki azzal fekszik és azzal kel, hogy számolja a ch-zsír-fehérje arányt még egy szem morzsában is :((
Én nem számolok, finomabbat eszem, mint a zsömle felvágottal (persze ez ízlés kérdése), arról lövésem nincs, hogy mennyi kalóriát viszek be, valószínűleg kevesebbet, mint eddig, mert amit eszem, jobban laktat - viszont ha nem fogyok, akkor is jó döntést hoztam az egészségemért. Ja és kenyérrel esélyem se lenne kalóriadeficitre, mert éhes lennék és azt meg kell szüntetni.
A mai olcsóbb, megszokott, könnyen hozzáférhető ételek zöme nem kifejezetten tesz jót az ember egészségének. No meg a tápanyagok tipikus aránya és mennyisége sem. Az átlagember nem táplálkozik jól. A fogyókúrázók zöme sem. Annyira nem kárhoztatom őket, nem triviális ebben a világban egy jó táplálkozási utat követni, de érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!