Nem hízok viszont könnyen fogyok, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Ha kicsit kevesebbet eszek a szokásosnál könnyen fogyok mindig, de ha sokat eszek akkor sem tudok az alap testsúlyomnál nagyobbra hízni. Próbáltam tömegnövelőket, de vagy nem használtak azok sem pedig előírásnak megfelelően használtam, edzetettem is hozzá, de nem fejlődtem semmit és ezzel a kedvem is elment.Mit tudnék tenni hogy hízzak?2012. júl. 12. 16:31
1/5 anonim válasza:
azt amit eddig csináltál (és nem használt), csak tömegnövelő étrendel. 2g/testsúlykg fehérje és 5-6g szénhidrát/tskg.
fehérje: csirkemell, pulykamell, túró, tonhal, protein tápkieg.
ch: rizs, teljeskiőrlésű kenyér, teljeskiőrlésű tészta, krumpli, edzés után gyors ch (tápkieg.)
zsír: omega3, lenmagolaj
2/5 anonim válasza:
kevés a bevitt kalória,ennyire egyszerű.
vagyis keveset eszel.
a sokat eszem dolgot meg ne 1-2 napra kalibráld,hanem fokozatosan szoktasd hozzá magad a hónapok alatt.
tömegnövelő meg akkor kell,ha már már a sok kaja miatt nem tudsz enni,mert kipukkadsz.
inni könnyebb.
amúgy meg ha jól be van lőve az étrend akkor a fehérje elég,nem kell külön tömegnövelő,max edzés után.
3/5 A kérdező kommentje:
az étrendemmel nincs gond, nem pont ilyen mint a leírtak de mindenből eszek eleget. Úgy van hogy pl. dolgozok egy hétig akkor csak szendvicseket tudok vinni magammal. azokat megeszem, de fogyok 2-3 kilót. amit utána vissza tudok szedni de többet szinte sosem.
2012. júl. 13. 13:48
4/5 anonim válasza:
de a szendvicsek nem érnek semmit. ezt te is látod abból hogy fogysz. ha nem eszel eleget fogyni fogsz, ilyen egyszerű
5/5 A kérdező kommentje:
Én is tudom, de ha dolgozol és másra nincs időd, romlandó kaját nem vihetsz magaddal akkor mi mást tudok csinálni? nekem is meg kell élni valamiből és ez azért fontosabb mit a testtömegem
2012. júl. 13. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!