Ez miért van? Divat lett?
En nem nezek le senkit, engem nem erdekel senki :) ... egyedul vagyok a foldon, azt csinalok amit akarok ... nem is ertem masok mit probalkoznak ... en ugysem veszek eszre senkit :D ... jahh es roppant szereny vagyok es visszafogott :))) Csak az egom csillog, mint Salamon tokeletessege :P
:)))
Komolyra forditva a szot: en megmondom oszinten, szoktam csunyan nezni a hulyen kerekparozo emberekre, kerekpartol fuggetlenul ... utalom az olyan bringasokat, akik csak idetlenkednek, nem vesznek tudomast a kornyezetukrol, folyamatosan es ok nelkul szabalytalankodnak es amugy is csak zavart okoznak a kozlekedesben.
Zavarnak azok a hulyek, akik erolkodnek, elozgetik a masikat es utana leallnak, mert nem birjak szuflaval. Roppantul idegesitenek az olyan kerekparosok, akik ossze-vissza bringaznak, keresztezodesnel a piros lampanal elfoglaljak az egesz ut szelesseget es ahogy elinul a forgalom, azt sem tudjak ki merre menjen ... idegbeteg leszek azoktol a bringasoktol, akik ugyan csak a piros lampanal kesobb erkeznek, de beallnak a masik ele es amikor indulna a forgalom, csak benaznak ossze-vissza. Sok hulye bringas idegesit es kerekpartol fuggetlenul csunyan fogok nezni rajuk tovabbra is :)
Utolsó!
Az ilyenek nem tekinthetőek komoly kerékpárosoknak. Sok csak divatból teker, hogy ő megmutassa milyen patent. Közben meg menni alig tud vele. Engem a BMX-esek idegelnek ki, amikor a fél utat elfoglalják, jobbról-balra csalingáznak az úton, meg 9867/mp tekeréssel hajtják a bringát 15-el kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!