Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez miért van? Divat lett?

Ez miért van? Divat lett?

Figyelt kérdés
Annyira bírom, amikor látok versenybringásokat, hogy olyan lenézően tekintenek az emberre... Némelyik kis tizenéves akinek anyuci-apuci a hátsója alá rakta az 500.000Ft-os Cube országútit, még 70km -t sem tekert vele, de már annyira feszül mint ha ő lenne Armstrong. Divat lett egymás bringájának a lenézése, vagy nem értem? :D
2013. júl. 7. 20:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hát én sem a földet karcolom, ülésmagasság terén elhiheted! :DD
2013. júl. 9. 19:23
 22/24 anonim ***** válasza:

En nem nezek le senkit, engem nem erdekel senki :) ... egyedul vagyok a foldon, azt csinalok amit akarok ... nem is ertem masok mit probalkoznak ... en ugysem veszek eszre senkit :D ... jahh es roppant szereny vagyok es visszafogott :))) Csak az egom csillog, mint Salamon tokeletessege :P

:)))

2013. júl. 9. 19:24
 23/24 anonim ***** válasza:

Komolyra forditva a szot: en megmondom oszinten, szoktam csunyan nezni a hulyen kerekparozo emberekre, kerekpartol fuggetlenul ... utalom az olyan bringasokat, akik csak idetlenkednek, nem vesznek tudomast a kornyezetukrol, folyamatosan es ok nelkul szabalytalankodnak es amugy is csak zavart okoznak a kozlekedesben.

Zavarnak azok a hulyek, akik erolkodnek, elozgetik a masikat es utana leallnak, mert nem birjak szuflaval. Roppantul idegesitenek az olyan kerekparosok, akik ossze-vissza bringaznak, keresztezodesnel a piros lampanal elfoglaljak az egesz ut szelesseget es ahogy elinul a forgalom, azt sem tudjak ki merre menjen ... idegbeteg leszek azoktol a bringasoktol, akik ugyan csak a piros lampanal kesobb erkeznek, de beallnak a masik ele es amikor indulna a forgalom, csak benaznak ossze-vissza. Sok hulye bringas idegesit es kerekpartol fuggetlenul csunyan fogok nezni rajuk tovabbra is :)

2013. júl. 9. 19:31
 24/24 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Az ilyenek nem tekinthetőek komoly kerékpárosoknak. Sok csak divatból teker, hogy ő megmutassa milyen patent. Közben meg menni alig tud vele. Engem a BMX-esek idegelnek ki, amikor a fél utat elfoglalják, jobbról-balra csalingáznak az úton, meg 9867/mp tekeréssel hajtják a bringát 15-el kb.

2013. júl. 9. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!