Ez miért van? Divat lett?
Es azert ez a mondat: "ma, mindössze 3 perccel ért be hamarabb előttem egy versenybringás" :)))
Figyu! Lehet a versenybringas csak normal tempoban ment, amig Te kikopted a tudod ugy tekertel. Ne viccelj mar! Szivesen talalkozom Veled egy kozos bringazasra es megmutatom, hogy mi a kulonbseg egy monti es egy orszaguti kozotti teljesitmenyben es tavolsag birasban is :)
Amugy pedig semmi ertelme ennek a "harcnak" montisok es orszagutisok kozott, ket kulon kategoria ... nem is nagyon kellene talalkoznia az egyiknek a masikkal, hiszen ket teljesen mas terepre keszult gepekrol van szo.
DownHillesekkel is hasonlo a helyzet: biztosan furcsallanak, ha egy orszagutis felulne a fogaskerekure, hogy felmenjen a hegyre es ledongessen a hegyoldalon :) Orszagutis felteker a hegyre ... meg a kovetkezore ... meg a kovetkezore is :)
Szerintem jobb lenne mindent a maga helyen kezelni.
Szia!
Én nem versenybringás vagyok, de megszólítva érzem magam, mert egy magasabb árkategóriás géppel tekerek. Egy Kellys Spider van a fenekem alatt. Magam kerestem meg az árát, és nagyon szeretem. Ez egy merev vázas MTB. Eszembe sem jut lenézni mást, már csak azért sem, mert nekem is volt régi, amit nem véletlenül cseréltem le. Szerintem csak megnéznek, "jéé, egy bringás társ" alapon. Ne vedd az szívedre. Ha mégis lenézőnek érzed a rád eső pillantást, gondold azt, hogy ez legyen minden öröme a napban. Ennyi. Amúgy az, hogy kinek milyen biciklije van, szerintem onnantól kezdve számít, hogy versenyezni akar vele. Amúgy guruljon, (azaz eljuss vele A-ból B-be) és ne legyen vele folyton baj.
Üdv:
BRCSB
Azért néha megesik a lenéző nézés. Nem a bringa ára miatt.
Annyian tekernek mtb-vel, pedig nem városra vannak tervezve, aszfaltra.
Ennek ellenére nagyon sok mtb-t látok országúton, csillog villog, sarat még nem látott. Nem is olyan nagy baj. Hát, egyéni, sok esze nincs, de legyen.. :D (Nah jó ez már picit lenéző) De amikor még teker is mellé mint állat, akkor már nehéz megálni az érdekes fejet. Félmilliós ktm mtb-vel csupa asztfalton, edz. Fura. És gyakori.
Nekem első outim 7000ft volt, még mindig meg van. Igen, más vele tekerni.. :D De Az a nagy valóság, hogy nem olyan nagy a különbség egy csúcskategóriáshoz képest. Azért hogy milyen értékű bringán teker valaki, nem kéne tényleg lenézni a másikat.
De a ruszkis élményből nem hiányzik, volt már párszor hogy eléheztem félúton, rámsötétedett, eltévedtem az erdőben, szétment a gumi a semmi közepén jó kis tescos montival, nem kellemes érzés.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!