Mióta lett ekkora divat koxolni?
Figyelt kérdés
Nem zárkózom el a szteroidoktól én sem, viszont 5 év naturál edzés után nem érzem hogy szükségem lenne rájuk. Lent a teremben 50 kilós, 16-18 éves srácok marékra szedik a danát, vagy szúrják magukat. Gondolkodás nulla, levezetés ismeretlen, csak szednek mindent amit a kezükbe nyomnak. Nem értem miért szükséges ez, az első 2-3 évben jó kajával és tápkiegekkel nagyon jól lehet fejlődni.2012. dec. 12. 17:41
1/6 anonim válasza:
Ez ugyan olyan mint a nőknél a fogyás: gyorsan kell. A testünket nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni, sőt testépítés esetében egy év alatt sem lehet olyan jelentősen. Türelmetlenség és kevés agy egyvelege a koxolós barmok.
2/6 anonim válasza:
A tipikus: Schwarzenegger a példaképem, és én is olyan akarok lenni 1-3 hónap alatt, mert 1hét után nem fejlődök annyit mint amennyit akartam.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak közben jön az a rész hogy koxal sincs fejlődés. Ha ugyanúgy kajálnak mint addig a szar danabol sem ér semmit, csak tönkreteszi őket.
2012. dec. 12. 18:07
4/6 anonim válasza:
de te ezzel ne foglalkozz meg főleg ne keltsd itt a feszkót legyél buszke az 5év naturálodra én is pont 5éve edzem naturálban olyan formát hoztam össze amilyet csak lehetett viszont én is fogok koxolni mert ez nemelég és ne azért ert divat hanem mert ez az életem az álmom és ez nem érhet itt véget,szal ne huzd rá a koxosokra a ge.cis bugyit
5/6 A kérdező kommentje:
Kicsit félreértettél. Azzal kezdtem hogy nem zárkózom el a koxtól. Ha valaki egy bizonyos edzésmúlttal, és esetleg versenyzői célokkal nyúl koxhoz az az ő dolga, nem zavar. Ami zavar az hogy pár hét edzés után minden kell, mert én akarok a király lenni.
2012. dec. 12. 18:39
6/6 anonim válasza:
Mióta menő 40 kilósan kockahassal villogni ugyanaz a két dolognak a mozgatórugója. A legutóbbi bbtvben Bunny is pont erről a témáról beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!