Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőtermekbe mennyire divatoznak?

Edzőtermekbe mennyire divatoznak?

Figyelt kérdés
Szóval,kinézik azt aki,nem 30 ezres nike csukában van és menő szerkóban,aranylánc a nyakban,csak egy sima atlétában rövidnadrágban és sportcipőben?Megy a méregetés?Jó tudom,mindenki gyúrni jár le...de azért felvetődött bennem a kérdés.

2012. aug. 3. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Én lesz@rom ki miben van.Ezért nem tudom neked mondani, hogy milyen cuccokba vannak, mert az edzésre koncentrálok.
2012. aug. 3. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis, ez ne tartson vissza :)

8 éve csinálom, sok teremben megfordultam, de eddig sehol nem volt ebből semmi. Az általad említett nagy aranyláncos formákkal össze is ismerkedünk, mindig segítettünk egymásnak fekvenyomásban pl.

Nekem például csak a cipőm márkás a teremben, az összes többi cuccom teljesen noname, azt se lehet mondani, hogy vadiúj darabok, dehát hardcore edzéshez nem is kell :)

Mindenki törődik magával, így van, ne tartson vissza. Sokkal inkább a fitneszes lányokat nézik :))

2012. aug. 3. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó persze,gondoltam,hogy mindenki lényegében gyúrni jár le és nem divatbemutatózni,de van biztos pár divatmajom is akik májernek hiszik magukat..,mert menő cuccban nyomják.
2012. aug. 3. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Őket kell kinézni nem azt aki tök átlagos cuccban edz. :)
2012. aug. 3. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy terem, ahova egyszer betévedtem. Az átlag életkor olyan 16 körül lehetett és ami ott ment az inkább szólt az iPhone-ról, mint az edzésről. Nem is nagyon láttam ott izmot. Még a teremvezetőn is látszott, hogy a társaság nagyját kihajigálná, ha tehetné.

Amúgy normális helyeken ilyen nincs, sokan edzésre a legleharcoltabb ruháikban mennek be.

2012. aug. 4. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval.

Bár egyéni véleményem szerint pont tesznek rá, hogy ki miben van. Néhány ember visel órát, bazi nagyokat. Lehet nem szeretné a széfben (amennyiben van) tartani... És nem otthonról jön illetve haza tart, tehát muszáj magánál tartania. Mondjuk nagy a sérülés veszélye , de hát ez van.

Az ilyen ritka drága cipők senkit sem érdekelnek. Ha mondjuk piros az már más tészta. A bazári majmokon jót lehet derülni. Pláne ha az edzése nagyobb részét a pult támasztása és a lányok oltogatása teszi ki. hehe

Az ékszer más tészta. Azt a nagy vadállatok hordják vagy azok akik az ilyen emberekhez szeretnének tartozni, így szeretnének megmérettetve lenni. De végtére is azokkal sem foglalkoznak tulképpen..

Én úszónadrágban és atlétában edzem egy teremcipőben. Minden márkás, nem a legolcsóbb, de teljesen elvegyülök a többi ember között.

Láttam olyat, aki 4 pólóval jár gyúrni és az edzés folyamán mind a 4et teli izzadja. Vannak tanga papucsos megoldások is. Annyi féle, de egyik sem zavarja a másikat, csak így emlék formájában ragad meg.

2012. aug. 4. 00:43
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Igazából ezért kérdeztem meg,jót nevettem rajta:D

2012. aug. 4. 10:32
 8/8 Ci.ara ***** válasza:

Ahova járok ott egyáltalán nem megy ez a divatozás szerencsére :)

Mindenki trikó, póló + rövid, hosszú naci.

Én hülyeségnek tartom azt h több 10.000-ket kiadjunk trikókért melegítő nacikért azt a pénzt inkább máshova befektetem :P

Azt viszont elismerem h kell egy normális cipő amit nem pár ezerért veszünk meg, de azért a 30ezeres nike csukát kicsit túlzásnak találom :D

De aki megteheti tegye :)

2012. aug. 4. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!