Magyarországon be sem mutatták a filmet, ami a népszerűségét is jellemzi valamelyest. Az amerikai hipsterek meg már évek óta fixiznek, azok most inkább fanyalognak, hogy a film után most már a fixi túl "mainstream", és átnyergelnek monociklire vagy mittudomén :)
Én akkor kezdtem el gondolkodni a fixivásárláson, amikor a fogassorra ráfagyott hótól nem tudtam rendesen váltani :)
2013. febr. 9. 00:46
2/12 anonim válasza:
rákerestem megnéztem,egész jó kis film és csak kijött itthon ha szinkronos.
mondjuk engem nem győzött meg,hogy fixis legyek:).
2013. febr. 9. 15:06
3/12 anonim válasza:
nem, és film is harmatgyenge bohóckodás lett a bemutatót alapulvéve
2013. febr. 9. 15:09
4/12 anonim válasza:
sajnos már előte is nagy divat volt, de az az ócska film csak rátett egy lapáttal, és most mi akik évek óta fixizünk, és használunk féket, lámpát, most mi vagyunk a lúzerekXD már várom, hogy ez is lecsengjen és jöjjön a kövi divat mert én már unom, hogy egyre több fék nélküli kis suhanc veszélyezteti a pestiek testi épségét, és persze előbb utóbb megint az összes bringást fogják megszívatni miattuk valami ostoba törvénnyel...
2013. febr. 9. 21:05
5/12 anonim válasza:
A film tok jo! Nem A(!) fixisekrol szol (hozzateszem nem fixis akinek feke van, Ok inkabb single speed-esek), hanem futarokrol. Jol bemutatja mik tortennek egy futarral a nap leforgasa alatt, melyik helyzetet - milyen reakciot valt ki az utcan elo es dolgozo futarokbol, nahh meg a kovetkezmenyek.
Nem fog divatot csinalni egy ilyen film, a kozlekedesben pedig legalabb anyyi barom van a trekingesek, single speedesek, montisok es orszagutisok kozott, mint akar a fixisek kozott is. Igy szines a vilag :)
2013. febr. 10. 15:27
6/12 anonim válasza:
akinek féke van, de fix a hajtása az fixis és kész... sokkal előbb voltak fixisek, minthogy ez a fék nélküli f@szság elterjedt volna... én már 81 óta fix áttétellel közlekedek, de a fék nélküli f@aszjancsik csak 2000-körül kezdtek megjelenni és csak 2010 körül terjedtek el, és hiszik azt, hogy ezt az ő nemzedékük találta ki...
2013. febr. 10. 21:35
7/12 krunpli007 válasza:
sok idiót@ vitázik,,,,,mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás??
2013. febr. 11. 17:14
8/12 anonim válasza:
amúgy szerintem pont fordítva van, és azért született ez a buta nyilakat haluzós film, mert egyre nagyobb divat a fixi... az én meglátásom szerint Magyarországon azóta terjed rohamosan, mióta a [link] beindult...
előtte is voltak fixisek, de előtte nem voltak ilyen nagy viták a féknélküliségről, mert az átlagnak volt, annak a kevésnek akinek nem, nah azt meg pont lekaksizta mindenki...
külföldön főleg Angliában Amerikában meg aztán már a 70 években is voltak trükközős fixisek, de szerintem mióta bringa létezik, azóta fixisek is vannak..
2013. febr. 13. 21:25
9/12 anonim válasza:
én személy szerint azért néztem meg azt a filmet mert már legalább 10 éve fixizek és ebből 3 éve futárkodok is :D :D de elképelhetőnek tartom hogy sokaknak megtetszik a filmáltal a dolog, viszont én ezt nem tartom divatnak vagy gáznak, azt viszont sokkal inkább hogy mindenki baromi eredetinek tartja magát és le divatmajmozza a másikat akihez mondjuk egy film útján jut el egy infó ami miatt bringára ül és ettől nem csak hogy egy hobbija ha nem egészségesebb élete is lesz :) szerintem ez egy nagyon tuti dolog! ;)
2013. máj. 29. 12:16
10/12 anonim válasza:
Biztosan rátett egy lapáttal de a divat megvolt... inkább a fixis futárok miatt vált nézhetővé a film mert különben senkit nem érdekelne.. a többieknek pedig annyit hogy bár látom vannak akik tisztában vannak a dolgokkal mégis ez a fék nélküli dolog nem egy hülye divat.. tudni illik a fixi valójában marhára nem az utcákra lett kitalálva.. valójában ezek pályagépek amikre nem is kellett a fék... még a millenárison keringtek ilyenekkel... ezeket vitték ki az utcára és mellesleg nem viccből felejtették el felrakni a fékeket az utcai használathoz.. egyrészt.. ezekkel meg lehet állni mivel nem szabad futó a hajtás!! másrészt aki már ment egy métert is fék nélkül az tudja hogy az ember agya teljesen másként gondolkodik ha baj lenne.. és sokat fejleszti a reflexeket.. ha valaki fék nélkül ütközik az fékkel is fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!