Mi a mostani tini divat? Tini mánia?
A Disney-s meséket/sorozatokat szerintem hagyd :).
Mondjuk AFC,de attól függ miket szeret. Kérdezd a kedvenc együttesérről/énekeséről
szia!:)én egy 14 éves lány vagyok nálunk most a mémek hódítanak szóval szerintem biztos örülne neki:D [link]
vagy esetleg a nyan cat:DD
de beszélgess a lánnyal ilyenekről,nézz szét a szobájában biztos vannak poszterei a falon
vagy ha valami sportot szeret (pl én nagyon örülnék egy F1-es tortának:DD)
ha esetleg csajosabb akkor valami ilyesmi torta: [link]
Nem feltétlen kell fényképes torta,pl kedvenc állatom a kutya és picinek kaptam egy kutyás tortát és sírtam mikor felvágták:) persze most nem sírnék,de nem tetszene.
Inkább egy színes kis marcipántorta jobban tetszeni olyasmi mint amit az utolsó linken látható,persze lehet szolidabb kiszerelésben:D
Köszi mindenkinek! Poszterei nincsenek nem olyan stílusú a lakásuk!Van kutyusa is, de igen azt nem szívesen raknám tortára én sem! A Torta maga olyasmi lesz mint a linken látható, vagyis marcipánnak bevont, viszont arra akartam képet ügyeskedni!De majd még gondolkodom!
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!