Ez miért van? Divat lett?
Nem hiszem, hogy lenezne valaki is ... habar ha belegondolunk, miert ne lehetne buszke egy kerekparos a jominosegu gepere? Ettol meg nem gondolom, hogy lenezo lenne masokkal. Talan inkabb Neked lehetnek skrupulusaid.
De ha egy kicsit elvonatkoztatunk a kerekpartol: autosok kozott is biztosan buszke az ember ha fullos verdaja van, de nem hiszem, hogy lenezne a koppanykipufogos 1200 tunningladat, aki csikorgo kerekekkel indul a piros lampatol. :)
Nézd, buta emberek mindenütt vannak. Néha a buta emberek kerékpározni is szoktak, de nem nagyobb arányban, mint más emberek. A kerékpárosok nem egy válogatott népség, ahova csak szent életű, kedves emberek kerülhetnek.
Nekem egyébként nincs ilyen tapasztalatom. Ma a szakadt városi biciklimmel meg egy heti cuccal túráztam a Bükkben, és az összes szembejövő csilivili országútis előre köszönt.
Én is meg szoktam nézni a bringásokat akik mellett elmegyek. Elég látványosan megbámulom, szemügyre veszem hogy mivel teker, hogy teker, ki az. Hobbim a tekerés, mint sok outisnak, vidéken nem sok akció van, így ha van egy bringás, azt jól megnézi az ember... :D Szerintem annak tudható be a lenéző arc hogy furcsának találják hogy montival tekersz gyorsan, nem annak hogy rossz a kerékpárod.
Outi szerintem is SOKKAL élvezetesebb mint egy monti, főleg ha haladna az ember, így biztos azért néznek le mert nyomatod az ipart és nem outival. (Ez saját vélemény, lehet hogy a valósággal nem egyezik)
Igen-igen: minden biciklit atlehet alakitani igy-ugy, akar meg jo dolgok is szulethetnek az ilyen kokanyolasbol ... DE!!! ... eppen ezert vannak a kulonbozo kategoriak, hogy mindenki az igenyeinek a legmegfelobbet tudja kivalasztani. Az ilyen utolagos atalakitasok kicsit olyan izzadtsagszaguak, az latszik, hogy az illeto egyaltalan nincs megelegedve a bringajaval.
Nem csak a gumi simasaga es vekonysaga a kulonbseg a MTB es az orszaguti kozott, ezert tok folosleges a gyorsasag miatt atprutykolni egy montit, mert sehogysem fogja meg csak megkozeliteni sem egy outi teljesitmenyet. Ja es nyugtasson meg a tudat, hogy a hegyen senki nem fog furcsan nezni rad, mind emellett egy orszagutis sem fog odaverni az erdei uton. Talald meg a helyed, vagy csereld le a bringad megfelelore :) (tobb biciklid is lehet, mint sokaknak masoknak is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!